Η Ύδρα επανάκτησε την αίγλη της. Ολοένα και περισσότεροι celebrity απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού. Μία από αυτούς και η Κιάρα Φεράνι που μοιράστηκε μαζί μας τις στιγμές της στην Ύδρα.

Τα look της Κιάρα Φεράνι στην Ύδρα ήταν έμπνευση

Η Κιάρα Φεράνι στην Ύδρα συμβάδισε με το χαλαρό χαρακτήρα του νησιού. Απέφυγε τις extravaganzas, μένοντας πιστή στο updated style της. Στο τμήμα ομορφιάς του ok!mag επικεντρωθήκαμε στα χτενίσματα της κατά τη διάρκεια της διαμονής της. Λατρέψαμε τις πλεξίδες της στην παραλία

κιάρα φεράνι ύδρα

και το easy going top knot της στην βόλτα της στο ηλιοβασίλεμα.

κιάρα φεράνι ύδρα

Δύο επιλογές που, σίγουρα, θα αντιγράψουμε. Τα συγκεκριμένα hair look αντιστέκονται στον αέρα και την υγρασία των νησιών.

Editor’s note:

Οι πλεξούδες μπορούν να συνδυαστούν από τις πιο χαλαρές, μέχρι και τις πιο επίσημες εμφανίσεις μας- από τη βόλτα στο νησί έως και αν είσαι καλεσμένη σε γάμο, όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας. Plus: Ακόμη ένας λόγος που τις αγαπάμε; Μπορούν να μας ”σώσουν” από μία bad hair day, να καμουφλάρουν τη ρίζα που κατέβηκε, να κρύψουν τη λιπαρότητα, ακόμη και να μας γλιτώσουν από την υγρασία και το φριζάρισμα στο νησί. Τις ίδιες ιδιότητες έχουν και οι χαλαροί κότσοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ