Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι, σίγουρα, από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του πέμπτου κύκλου του GNTM. Ξεχωρίζει για το δυναμισμό της τη διαφορετική της προσέγγιση πάνω στο κομμάτι του diversity. Η προσωπικότητα του μοντέλου τη βοήθησε γρήγορα να βρει τον εαυτό και τη θέση της σε αυτό το χώρο. Παρόλα αυτά, η εικόνα της το ήταν πολύ διαφορετική το 2015 που ξεκίνησε.

Η Σοφία Χατζηπαντελή χωρίς το χαρακτηριστικό της unibrow

Το γνωστό μοντέλο φέρνει στο τραπέζι κάτι διαφορετικό, κάτι φρέσκο, κάτι που αλλάζει τη δυναμική στο μόντελινγκ. Όπως αναφέρει και η ίδια θέλει στο πρόσωπο της να βρουν εκπροσώπηση κορίτσια σαν και αυτή στο χώρο της μόδας. Κύριο χαρακτηριστικό του μοναδικού style της, το unibrow της. Προσδίδει χαρακτήρα, δυναμισμό και πραγματικά την έκανε να ξεχωρίσει από τα μέχρι τώρα πρότυπα ομορφιάς. Ξεκινώντας, όμως, το 2015 η Σοφία Χατζηπαντελή δεν είχε την ίδια εικόνα. Η πρώτη της φωτογραφία στο Instagram ήταν κάπως έτσι.

σοφία χατζηπαντελή

Ένα κορίτσι που απέπνεε δυναμισμό, όμως, δεν είχε αυτή τη ξεχωριστή ομορφιά που τώρα την έχει φτάσει στην κορυφή. Η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε το unibrow trend και ένα χαρακτηριστικό που μόνο όμορφο μπορεί να θεωρηθεί στο γυναικεί πρόσωπο. Ως unibrow ορίζονται τα φρύδια που ενώνονται στη μέση, τα οποία μέχρι πριν από λίγο καιρό, θεωρούνταν ότι δε συμβαδίζουν με τα κλασικά beauty standards. Γυναίκες ωστόσο που πάσχιζαν να μειώσουν την τριχοφυΐα τους αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος και να μην αλλοιώνουν τα φυσικά τους χαρακτηριστικά, μόνο και μόνο επειδή δε συνάδουν με αυτό που βλέπει κανείς σε glossy σελίδες περιοδικών. Ενα ακόμα παράδειγμα μοντέλου, την ομορφιά του οποίου πρόσεξαν και διεθνείς τίτλοι, όπως η Vogue, η Elle, η Guardian και η Daily Mail, είναι Σάρι Σιάντ. «Δεν ήμουν ποτέ αυτή που θα ακολουθούσε κοινωνικά πρότυπα» λέει η ίδια, η οποία ζει στην Αμερική και είναι περσικής καταγωγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ