Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει αναδειχθεί σε πρόσωπο των ημερών. Το μοντέλο είναι η νέα κριτής του GNTM, όπως πρώτο αποκάλyψε το okmag, και η ανακοίνωση του ονόματός της έστρεψε την προσοχή σε εκείνη. Ο λόγος είναι η εξωτερική της εμφάνιση και η επιλογή της να διατηρήσει το ιδιαίτερο σχήμα των φρυδιών.

Πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν δημόσια την άποψή τους για αυτό και μάλιστα κάποιες φορές ακόμα και με προσβλητικό τρόπο. Κάτι που δεν φαίνεται να αγγίζει τη Σοφία Χατζηπαντελή που έχει βρεθεί στο «στόχαστρο» πολλάκις και στο παρελθόν. Έχει δεχθεί μέχρι και απειλές για τη ζωή της.

Το 24χρονο μοντέλο από την Κύπρο, που έχει γίνει διάσημη ως «το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι», έχει ξεκινήσει και το κίνημα των ενωμένων φρυδιών, το #unibrowmovement.

Πώς ξεκίνησαν όλα; Έβαψε κατά λάθος σκούρα τα φρύδια της και, αντί να τα ξεβάψει, άκουσε τη γιαγιά της που της είπε ότι ήταν πανέμορφη. Η γιαγιά Κουλού, όπως τη φώναζαν χαϊδευτικά, ήταν το πρότυπο ομορφιάς της.

Σε ένα από τα βίντεό της στo Instagram, η Σοφία Χατζηπαντελή μοιράστηκε τις ιδιαίτερες πλεξούδες που έφτιαχνε στα μαλλιά της η γιαγιά Κυριακή για τουλάχιστον 70 χρόνια και τις οποίες υιοθετεί και η ίδια.

Δείτε τις πλεξούδες και ακολουθήστε τα βήματα αν θέλετε να τις φτιάξετε και εσείς:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ