Το άρωμα αποτελεί αναπόσπαστο αξεσουάρ του γυναικείου style. Είναι αυτό που θα προσδώσει γοητεία και θα κάνει την εμφάνιση σας πιο ξεχωριστή. Κάποιοι είναι πιστή για χρόνια σε ένα άρωμα, ενώ η πλειοψηφία το αλλάζει ανάλογα με την εποχή.

Διάλεξε άρωμα ανάλογα με την προσωπικότητα σου

Κάθε άρωμα έχει και μια διαφορετική βάση, δηλαδή ένα συστατικό που υπερισχύει των άλλων και χαρακτηρίζει την μυρωδιά του. Έτσι λοιπόν, κάθε διαφορετική βάση απευθύνεται και σε ένα διαφορετικό τύπο γυναίκας.

  • Προτεραιότητα σου είναι η φρεσκάδα με μικρές υποψίες extra θηλυκότητας; Τότε η βάση του αρώματος σου πρέπει να είναι τα λουλούδια. Τα άνθη φυτών αποτελούν τις βασικές νότες για καθημερινά πρωινά αρώματα.
  • Αν, πάλι, το άρωμα θέλεις να σου προσφέρει ψυχική ευεξία, τότε το ξύλο είναι η μοναδική επιλογή. Βελανιδιά και κέδρος πυροδοτούν τον εγκέφαλό σου να αναδημιουργεί τα ίδια συναισθήματα ευεξίας που βιώνεις όταν απολαμβάνετε έναν περίπατο σε ένα ορεινό δάσος.
  • Σε  ελκύουν οι ζεστές νότες και επιθυμείς να αισθάνεσαι sexy καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας; Σημείωσε: Βανίλια, μόσχο, κεχριμπάρι και κανέλα. Τα γνωστά ανατολίτικα αρώματα γεννήθηκαν στην Ασία με σκοπό την έλξη.
  • Χρειάζεσαι τόνωση και το άρωμα σου. να αφυπνίσει τον εγκέφαλό σους Οι νότες εσπεριδοειδών είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα. Οι ψυχρές, ελαφριές νότες και τα αποστάγματα χυμών όπως είναι η μέντα, το λεμόνι και αρκετά εσπεριδοειδή προσδίδουν αναζωογόνηση, ζωηρότητα και ευδιαθεσία σε όλες τις αισθήσεις σου.
  • Last but not least τα αρώματα που απευθύνονται σε foodies. Είναι η πιο νέα κατηγορία και έχει το όνομα gourmand. Είναι τα αρώματα που θα σε μεταφέρον στην παιδική σου ηλικία και σε νόστιμες απολαύσεις. Αναδύουν εσάνς πραλίνας, σοκολάτας, μέλι, ζαχαρωτού, καραμέλας ή βανίλιας. Για ισορροπία, συνδυάζονται με τη φρεσκάδα των ζουμερών φρούτων, π.χ. αχλάδι, φραγκοστάφυλο ή φράουλες, ελαφρώς πικρά εσπεριδοειδή, μπαχαρικά.

Tip: Στην παραλία δεν φοράμε αρώματα με αλκοολ, καθώς το συγκεκριμένο συστατικό έχει ενοχοποιηθεί για τη δημιουργία πανάδων

Άρωμα Eau de Parfum Lily & Magnolia Blossom με floral και ξυλώδεις νότες, Molton Brown

καλοκαιρινά αρώματα

Άρωμα Eau de Parfum με υψηλές νότες εσπεριδοειδών και μανόλια, Prodigieux Floral, Nuxe

καλοκαιρινά αρώματα

Άρωμα Eau de Parfum με τριαντάφυλλα και ξύλο τριανταφυλλιάς, Miss Dior

καλοκαιρινό άρωμα

Άρωμα Eau de Parfum με φύλλα κάνναβης και μαύρο πιπέρι, Open Sky, Byredo, αποκλειστικά στα Attica

καλοκαιρινά αρώμα

Άρωμα Eau Toilette με νότες θαλασσινή αύρα και πορτοκάλι, Salt&Sun, Blue Scents

καλοκαιρινό άρωμα

Άρωμα Eau De Parfum με κεχριμπάρι και φρέζια, Aegean Bronze, Korres

καλοκαιρινό άρωμα

Άρωμα Eau De Parfum  με υψηλές νότες εσπεριδοειδών,  Light Blue Forever, Dolce&Gabbana

 καλοκαιρινό άρωμα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ