Στη Σίσσυ Χρηστίδου δικαιωματικά μπορεί να της δοθεί ο τίτλος ενός από του ωραιότερα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Τα χαρακτηριστικά της είναι σαν να είναι ζωγραφισμένα σε ένα καμβά. Μαζί με την make-up artist της, Ρούλα Σταματοπούλου, συνθέτουν ένα power combo στο κομμάτι των make up looks. Ένα από τα signature look της Σίσσυς Χρηστίδου είναι τα κόκκινα χείλη. Το περίγραμμα του κόκκινου κραγιόν της είναι πάντα αψεγάδιαστο και ξέρουμε πως θα το αντιγράψετε.

Το περίγραμμα του κόκκινου κραγιόν θέλει δεξιοτεχνία

Νομίζουμε ότι τα κακοσχηματισμένα κόκκινα χείλη είναι ένα από τα συνήθη ατοπήματα στο μακιγιάζ. Είναι πολύ σημαντική επιλογή του ιδανικού μολυβιού χειλιών και σίγουρα να ακολουθήσετε τα βασικά tips για τέλειο περίγραμμα κόκκινου κραγιόν.

Ξεκινήστε επιλέγοντας την ιδανική απόχρωση μολυβιού χειλιών.  Πρέπει να είναι είτε nude,  είτε στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν σας, είτε έναν τόνο πιο ανοιχτή. Για να κάνετε ακόμα πιο σαφή το όρια. Δημιουργείστε το περίγραμμα των χειλιών σας με concealer και ταυτόχρονα θα έχετε ένα απίστευτα σταθερό αποτέλεσμα. Μη ξεχάσετε να χρωματίσετε το σημείο που έχετε εφαρμόσει το concealer. Tο concealer, επίσης, μπορεί να λειτουργήσει σαν «γόμα» για να διορθώσετε το περίγραμμα των χειλιών σας

Για να σχηματίσετε το τέλειο shape χειλιών, ξεκινήστε περιγράφοντας το τόξο των χειλιών με το μολύβι και έπειτα να συνεχίστε με το υπόλοιπο περίγραμμα, έτσι ώστε να πετύχετε ένα συμμετρικό και ακριβές αποτέλεσμα. Εάν πάλι δεν έχετε σταθερό χέρι, μπορείτε να απλώσετε πρώτα το κραγιόν σας και στη συνέχεια να περάσετε μόνο τις άκρες των χειλιών με το μολύβι, κάνοντας ελαφρύ blending ώστε να είναι πιο φυσικό και απαλό το αποτέλεσμα. 

Τέλος, για πιο ζουμερό αποτέλεσμα, περάστε το τόξο των χειλιών με ελάχιστη ποσότητα highlighter.

2 value for money μολύβια χειλιών που χρειάζεστε στο νεσεσέρ σας

Αδιάβροχο μολύβι χειλιών Softline Waterproof Lip Pencil, no10, Radiant Professional

περίγραμμα κόκκινου κραγιόν

Μολύβι χειλιών Silky Lip Pencil ,164, Erre Due

περίγραμμα κόκκινου κραγιόν

Εσείς ποιο περίγραμμα κόκκινου κραγιόν θα προτιμήσετε;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ