Οι πλεξίδες στα μαλλιά είναι η πιο εύκολη και παράλληλα πρακτική λύση για τη ζωή στα νησιά μας.  Το μόνο που χρειάζονται είναι μικρή δεξιοτεχνία για να δημιουργήσετε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Η Αθηνά Οικονομάκου στις διακοπές της στη Μύκονο επέλεξε τις αγαπημένες μας.

Διαβάστε Επίσης: Θέλετε να φορέσετε λουλούδια στα μαλλιά σας, η Αθηνά Οικονομάκου σάς δείχνει τον τρόπο

Πλεξίδες στα μαλλιά, μια επιλογή που αναβαθμίζει αυτομάτως το style σας

Οι πλεξίδες στα μαλλιά είναι αγαπημένο μας boho στοιχείο. Αγαπημένη μας boho queen η Αθηνά Οικονομάκου, επομένως αυτομάτως έχουμε ένα επιτυχημένο combo για έμπνευση. Η αγαπημένη ηθοποιός αποχωρίστηκε για λίγο τις boxer braids και προτίμησε μία πιο ρομαντική επιλογή. Οι braids που αγκαλιάζουν περιμετρικά το κεφάλι ονομάζονται crown braids.

πλεξίδες μαλλιά

Είναι σωτήριες για τα μελτέμια των Κυκλάδων και ταυτόχρονα αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Αν είστε μάλιστα, και cool νύφη αυτού του καλοκαιριού, θα σας το προτείναμε ανεπιφύλακτα.  Είμαστε πολύ φαν του συγκεκριμένου χτενίσματος για το καλοκαίρι, καθώς είναι μία υπέροχη εναλλακτική. Γιατί να πιάνετε τα μαλλιά σας σ’ έναν κλασικό κότσο ή μια συνηθισμένη κοτσίδα; Μπορείτε να κρατήσετε τον ιδρώτα και τον αέρα μακριά από το πρόσωπό σας, ενώ μπορείτε να δημιουργήσετε super στιλάτα looks, πλέκοντας απλά τα μαλλιά σας.

Editor’s Note: Μπορεί με την πρώτη μάτια να φαίνονται πολύ εύκολες, αλλά σίγουρα έχουν τα μυστικά τους κατά την υλοποίηση. Αρχικά, πρέπει να αποφασίσετε αν οι κοτσίδες να ξεκινούν από τις ρίζες των μαλλιών και να πλέκονται κατά μήκος τους. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε το φριζάρισμα και τα ατίθασα baby hair, που δείχνουν ενοχλητικά σε όλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ