Αφέλειες και καλοκαίρι είναι μία εξίσωση που δεν έχει πάντα αίσια λύση. Το νερό της θάλασσας και η ηλιακή ακτινοβολία ξηραίνουν τα μαλλιά και κατά συνέπεια το συγκεκριμένο κούρεμα να καταλήγει με ένα αντιαισθητικό φριζάρισμα ακριβώς πάνω στο μέτωπο σου. Παρόλα αυτά, αν είναι μία επιλογή που αγαπάς, τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα σου πως να την υιοθετήσεις και τη θερινή περίοδο.

Αφέλειες «ναι», αλλά με τον τρόπο της Ηλιάνας

Αυτή τη σεζόν έχουμε δει ότι οι αφέλειες έχουν κάνει δυναμικό comeback. Αγκαλιάζουν χαλαρά το πρόσωπο μας και προσδίδουν ένα κομψό στυλ με γαλλική φινέτσα. Για τα μακριά μαλλιά, οι ιδανικές είναι αυτές που έχουν μεγάλο κενό ανάμεσά τους. Οι αραιές αφέλειες, δηλαδή, εκτός από trend θα επιβεβαιώσουμε ότι είναι και πολύ πρακτικές. Όπως, βλέπουμε κατά καιρούς η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τις αφήνει και κυματιστές και έτσι δημιουργείται ένα πολύ κομψό και ρετρό αποτέλεσμα. Σε αυτή τη φωτογραφία η παρούσιαστρια τις έχει ισιώσει, αλλά εξίσου φαίνεται το άρτιο αποτέλεσμα του κουρέματος.

αφέλειες

Πώς να τις χτενίσετε σωστά;

Ξεκινήστε με τη σωστή χρήση σεσουάρ. Το στέγνωμα των μαλλιών χρειάζεται συγκεκριμένες και σωστές κινήσεις, για να γίνει όπως πρέπει και να σας χαρίσει τις τέλειες αφέλειες. Χρησιμοποιήστε λοιπόν το πιστολάκι λίγα λεπτά αφού βγείτε από το μπάνιο σας και μην αφήνετε τα μαλλιά για πολλή ώρα βρεγμένα. Με αυτόν τον τρόπο στεγνώνουν πιο γρήγορα και άρα είναι πιο εύκολο να πάρουν το φυσικό τους σχήμα. Ωστόσο, εάν δεν έχετε τη δεδομένη χρονική στιγμή πιστολάκι στη διάθεσή σας, μπορείτε πολύ απλά να χτενίσετε τα νωπά μαλλιά σας προς τα κάτω και στη συνέχεια να φορέσετε ένα φουλάρι, το οποίο θα τα στεγνώσει φυσικά χωρίς να γίνουν μπούκλες. Εάν δεν τις στεγνώσετε, στριφογυρίστε τες. Σε αυτή την περίπτωση, η τεχνική λειτουργεί μόνο εάν δεν πρόκειται να στεγνώσετε τα μαλλιά σας με πιστολάκι. Για παράδειγμα, πάρτε μια-μια τις τούφες που απαρτίζουν τις αφέλειές σας και όσο είναι νωπές στριφογυρίστε τες προσεκτικά και αφήστε τες έτσι να στεγνώσουν φυσικά, χωρίς να τις πειράξετε καθόλου. Το trick αυτό θα σας εξασφαλίσει πως τα bangs σας δε θα πηγαίνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις και θα είναι ομοιόμορφα μέχρι να φύγετε από το σπίτι σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ