Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασίας για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα. Πριν προσγειωθεί στη Τενερίφη, όπου θα γυριστεί και το reality γνωριμιών, το μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το Love Island διαφοροποιήθηκε.

Το μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για το Love Island  είναι αυτό που είχαμε συνηθίσει από την παρουσιάστρια

Η παρουσιάστρια αγαπά τα περιποιημένα νύχια και σε κάθε τηλεοπτική σεζόν δεν σταματά να μας δίνει έμπνευση με τις επιλογές της. Στις καλοκαιρινές διακοπές έκανε ένα διάλειμμα από τα κλασσικό αμυγδαλωτό σχήμα και τώρα το μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου επιστρέψει στις ένδοξες μέρες του για το Love Island. Τη τεχνική επιμήκυνσης προτίμησε η παρουσιάστρια. Μία πολύ δημοφιλή τεχνική που επιλέγουν πολλές γυναίκες που θέλουν άμεσα πιο μακριά νύχια ή γυναίκες που σπάνε τα νύχια τους.

Ηλιάνας Παπαγεωργίου Love Island

Gel ή ακρυλικό: Ποιο θα διαλέξετε για πιο μακριά νύχια

Υπάρχουν δύο τρόποι να μακρύνετε τα νύχια σας και σας τους παρουσιάζουμε:

Gel:

Η διαδικασία αρχίζει με τον καθαρισμό και τη λείανση του νυχιού. Η nail artist εφαρμόζει στα νύχια μια τεχνητή άκρη για επιμήκυνση, όπου εκεί εφαρμόζεται ένα primer για την τοποθέτηση . Εάν δεν χρησιμοποιείται tip, το primer απλώνεται πάνω από το φυσικό νύχι. Το χρώμα ή το βερνίκι εφαρμόζεται στην συνέχεια, συνήθως σε δύο έως τρεις στρώσεις. Ανάμεσα σε κάθε στρώση τα χέρια τοποθετούνται κάτω από μία λάμπα UV ή LED για δύο έως τρία λεπτά, προκειμένου to gel να σκληρύνει και να σταθεροποιηθεί. Στην συνέχεια η nail artist απλώνει top coat για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ακρυλικά νύχια:

Τα νύχια πρώτα καθαρίζονται και λειαίνονται όπως και στην προηγούμενη περίπτωση. Τεχνητά nail extension τοποθετούνται έπειτα πάνω από το νύχι χρησιμοποιώντας ένα μίγμα σκόνης (πολυμερούς) και υγρού (μονομερούς). H nail artist με ένα μικρό πινελάκι αναμιγνύει την σκόνη με το υγρό και απλώνει μικρή ποσότητα στο κάθε νύχι . Το μίγμα στεγνώνει γρήγορα, οπότε η τεχνικός πρέπει να δουλεύει γρήγορα και προσεκτικά για να δημιουργήσει το καλύτερο φυσικό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ