Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και επηρεάζει ξεκάθαρα το mood της παρουσιάστριας. Τα look της χαρακτηρίζονται από πανδαισία χρωμάτων και αυτό δεν άφησε ανεπηρέαστο το μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με barbiecore κραγιόν

Δύο αποχρώσεις στο μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου που δεν περιμέναμε ότι ταιριάζουν

Η παρουσιάστρια επέλεξε να συνδυάσει το eye look της με το look. Έτσι η κυρίαρχη απόχρωση που έκανε τα μάτια της να λάμψουν ήταν η μωβ. Παρόλα αυτά, υπήρχε ένα twist στο μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου και αυτό ήταν ο συνδυασμός της μωβ σκιάς με τη μπλε μάσκαρα.

μακιγιάζ Κατερίνας Καινούργιου

Είναι statement, είναι bold και σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα. Μια μπλε μάσκαρα θα κάνει το βλέμμα να ανοίξει και τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με το trend των spider lashes για έξτρα πόντους στυλ, όπως είδαμε στις επιδείξεις μόδα.

Must-know tip

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας πάντως, να θυμάστε πως οι μπλέ μάσκαρα στρέφουν όλη την προσοχή στις βλεφαρίδες σας και άρα αυτές δε θα πρέπει να έχουν κόμπους. Χτενίστε τις βλεφαρίδες σας, μετά την εφαρμογή. Αυτή είναι μια πανέξυπνη τεχνική και για να μειώσετε την ένταση του χρώματος, σε περίπτωση που το παρακάνατε και θέλατε ένα πιο φυσικό φινίρισμα» προσθέτει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ