Σήμερα, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Μητρόπολη στις 5 το απόγευμα, θα γίνει ο γάμος του Φίλιππου και της Νίνα Φλορ. Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η Ελβετή σύντροφός του, μετά τον πολιτικό γάμο τους, τον Δεκέμβριο του 2020, θα ενώσουν τις ζωές τους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών. Η Νίνα Φλορ ανήκει στην ελίτ των πιο κομψών γυναικών του κόσμου. Ανυπομονούμε για το νυφικό look της. Παρόλα αυτά, μέχρι τότε θα πάρουμε λίγη έμπνευση από τη Νίνα Φλορ. Θα αντιγράψουμε τα ανεπιτήδευτα καθημερινά look της μέλλουσας νύφης.

Η Νίνα Φλορ αγαπά το φυσικό μακιγιάζ και αυτά τα τρία προϊόντα θα σας βοηθήσουν να αντιγράψετε τα κομψά look της μέλλουσας νύφης

Η Νίνα Φλορ, ούσα ιδιαιτέρως κομψή, αποφεύγει τις υπερβολές στα look της. Αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της διακριτικά, διατηρώντας πάντα μία φυσική λαμπερή βάση. Αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στο προσκήνιο της δημοσιότητας, λόγω του επερχόμενου γάμου της με το γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππο. Είναι μία ευκαιρία, λοιπόν, για την αποκρυπτογράφηση του μακιγιάζ της Νίνα Φλορ, της μέλλουσας νύφης. Αρχικά, εντοπίσαμε ότι η βάση του μακιγιάζ της είναι πάντα διάφανη. Ένα foundation που επιλέγουμε για ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα είναι το Forever Skin Glow του οίκου Dior.

Νίνα Φλορ νύφη

Το φως πραγματικά αντανακλά πάνω του. Για τη διακριτική απόχρωση στα χείλη της θα προτείναμε το Rouge Hermès Satin Lipstick απόχρωση Beige Naturel.

Νίνα Φλο νύφη

Ένα κραγιόν, το οποίο ανυπομονούμε να έρθει στην Ελλάδα, μέχρι τότε το προμηθευόμαστε από e-shop του εξωτερικού. Τέλος, για την ανεπιτήδευτη λάμψη στα ζυγωματικά της θα διαλέγαμε το υγρό ρουζ από Bobbi Brown.

μακιγιάζ Νίνα φλορ

Το pot rouge απόχρωση fresh melon μπορεί να εφαρμοστεί σε χείλη και ζυγωματικά. Μετράμε τις ώρες για να δούμε τη Νίνα Φλορ ως νύφη και αν οι αποχρώσεις της μέλλουσας νύφης θα είναι αντίστοιχες.   

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ