Οι ανάλαφροι κυματισμοί στα μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου είναι goals. Έχουν το ιδανικό σχήμα και όγκο, χωρίς το τελικό χτένισμα να είναι επιτηδευμένο. Δημιουργός αυτών, η hair stylist Μάιρα Γρυπαίου, στενή συνεργάτιδα της παρουσιάστριας. Αν και εσείς έχετε μπει στον πειρασμό να αντιγράψετε τα look της, ξέρουμε με ποιο εργαλείο δημιουργεί κυματισμούς η Κατερίνα Καινούργιου.

Το εργαλείο hair styling για ιδανικούς κυματισμούς

Τα social media είναι μία από τις κύριες πηγές πληροφόρησης για beauty tips. Αν ανήκετε στην κατηγορία των beauty addict, τότε γνωρίζετε μπορείτε να δημιουργήσετε κυματισμούς με διάφορα εργαλεία styling. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη πρέσα ισιώματος, ένα ψαλίδι για μπούκλες, ένα κώνο, ακόμα και εργαλεία που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για μπούκλες και κυματισμούς. Η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με την hair stylist Μάιρα Γρυπαίου, σε πρόσφατο story του instagram, εντοπίσαμε ότι προτιμούν ένα ψαλίδι για κυματισμούς μεσαίου πάχους.

εργαλείο για κυματισμούς από την Κατερίνα Καινούργιου

Με αυτή την επιλογή πετυχαίνουν αυτούς τους ανάλαφρους κυματισμούς για προσδίδοντας το απόλυτο sexiness στην κουπ της παρουσιάστριας.

Τι να προσέξετε όταν χρησιμοποιείτε ψαλίδι

Πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, εφαρμόστε στα μαλλιά σας θερμοπροστατευτικό προϊόν στα μαλλιά σας.

Μην εστιάζετε στις ρίζες ή στις άκρες των μαλλιών, αλλά στη μέση τις τρίχας. Πάρτε μία τούφα και τυλίξτέ τη μέση της με το ψαλίδι για κυματισμούς. Με αυτή την τεχνική το αποτέλεσμα δείχνει πιο ανεπήδευτο από ποτέ.

Δείξτε προσοχή στη θερμοκρασία. Μη βάζετε το ψαλίδι στην υψηλότερη θερμοκρασία! Αντιθέτως, αν επιθυμείς χαλαρούς κυματισμούς οι top hair stylist συνιστούν να χρησιμοποιήσετε το ψαλίδι στη μικρότερη, δυνατή θερμοκρασία και να επαναλάβετε την διαδικασία όπου χρειάζεται. Σε κάθε περίπτωση είναι καλύτερο να «παίξετε» με τα μαλλιά σας σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Έτσι, θα τα διατηρήσετε υγιή και ταυτόχρονα α σας δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσετε το styling στο style και τις ανάγκες σας.

Εσείς ποιο εργαλείο για κυματισμούς χρησιμοποιείτε;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ