Αν διαβάζετε, συχνά-πυκνά, τη στήλη του beauty του okmag.gr, τότε γνωρίζετε ότι λατρεύουμε τα live της Δούκισσας Νομικού με την make-up artist Παντελή Τουτουντζή. Πάντα, έχουν τον εκπαιδευτικό τους χαρακτήρα και μαθαίνουμε κάτι από αυτά. Αυτή τη φόρα μας άλλαξαν τη κοσμοθεωρία μας για το concealer. Αν πιστεύετε ότι φοριέται μόνο κάτω από τα μάτια, ήρθε η στιγμή να αλλάξετε γνώμη.

Διαβάστε Επίσης: Η Δούκισσα Νομικού, χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Το concealer…αλλιώς

Αν, κάτι ζηλεύουμε, στα make- up look της Δούκισσας Νομικού είναι οι πάντα λαμπερές και second skin βάσεις. Το μυστικό δεν κρύβεται σε γενναίες δόσεις highlighter, αλλά στο concealer. Στο πρόσφατο live της Δούκισσας Νομικού, ο make-up artist Παντελής Τουτουντζής, καθοδήγησε την παρουσιάστρια να εφαρμόσει το concealer σε εναλλακτικά σημεία του προσώπου, πέρα από τα μάτια.

Δούκισσα Νομικού concealer

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η διακριτική φυσική λάμψη που όλους επιθυμούμε διακαώς. Το φως αντανακλάται στη φωτεινή απόχρωση του concealer σε σημεία όπως στη γέφυρα της μύτης, πάνω από το χείλος, στο κέντρο του μετώπου, στο πηγούνι και στο τόξο του φρυδιού. Νομίζουμε είναι μία πολύ ωραία πρόταση για τα everyday looks μας.

Beauty editor’s note:

Για να αποφύγετε τη συσσώρευση του concealer και για να απομακρύνετε την περίσσεια προϊόντος, αφού το εφαρμόσετε ταμπονάρετε ελαφρά με ένα χαρτομάντηλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ