Η Μαρία Ολυμπία ανήκει στην πολύ κλειστή κάστα των Upper East Sider It Girls. Είναι σαν να πρωταγωνιστεί σε ένα Real Life Gossip Girl. Όμορφη, stylish και με πριγκιπικό Dna η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ απασχολεί τα μέσα και όχι άδικα. Στο τμήμα ομορφιάς του okmag κάναμε μία μικρή έρευνα σε ό,τι αφορά την ρουτίνα περιποίησης της.Τι κρύβεται πίσω από το τέλειο δέρμα της;

Διαβάστε Επίσης: Η νέα καμπάνια της Μαρίας Ολυμπία

Το συστατικό που εφαρμόζει η Μαρία Ολυμπία στην πάντα λαμπερή επιδερμίδα της

Μετά από μικρή έρευνα ανακαλύψαμε ότι η Μαρία Ολυμπία έχει συνεργαστεί με γνωστή εταιρία και έχει δημιουργήσει το δικό της προϊόν ομορφιάς.

Μαρία Ολυμπία περιποίηση

Έναν ορό που, ακόμα, δεν μπορούμε να βρούμε στην Ελλάδα. Με ένα συστατικό, όμως, που είναι star και πρέπει να έχουμε όλες στην ρουτίνα μας. Ποιο είναι αυτό; Το υαλουρονικό οξύ!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό Οξύ ως συστατικό είναι αυτό που δεσμεύει την υγρασία και κρύβεται πίσω από τη ζωντάνια της επιδερμίδας. Θεωρείται το πιο αποτελεσματικό δερματολογικό συστατικό ενυδάτωσης και αναπλήρωσης του όγκου. Υπάρχουν τρία διαφορετικά είδη υαλουρονικού οξέος στις καλλυντικές συνθέσεις.

Το υαλουρονικό οξύ με υψηλό μοριακό βάρος προσφέρει ενυδάτωση και λείανση της επιδερμίδας, καθώς το αόρατο φιλμ που σχηματίζει στην κερατίνη στιβάδα, αποτρέπει την απώλεια υγρασίας.

Το υαλουρονικό οξύ μεσαίου μοριακού βάρους δεσμεύει νερό από το περιβάλλον και το απελευθερώνει στις βαθύτερες στιβάδες, κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει πιο ενυδατωμένη και “γεμάτη” και απαλύνοντας τις ρυτίδες.  

Το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους από την άλλη μπορεί να διεισδύει σε βαθύτερες στοιβάδες, “γεμίζοντας” τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες εκ των έσω και διεγείροντας τη φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος, αλλά και ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, αποκαθιστώντας σταδιακά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Σίγουρα, η Μαρία Ολυμπία οφείλει την ομορφιά της στο καλό της DNA, η συντήρηση, όμως αυτής γίνεται με την κατάλληλη επιλογή συστατικών, όπως του υαλουρονικού οξέος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ