Η Μαρία Ολυμπία είναι ξεκάθαρη αδυναμία. Είναι πάντα κομψή και πάντα ενημερωμένη για τις τάσεις τις μόδας. Έτσι, δε γινόταν να μην υποκύψει στο αξεσουάρ της σεζόν για τα μαλλιά.

Το αξεσουάρ της σεζόν το βλέπουμε παντού και η Μαρία Ολυμπία επέλεξε την ιδανική φθινοπωρινή απόχρωση

Μία κοντινή φωτογραφία των μαλλιά της ανέβασε η Μαρία Ολυμπία στο Instagram της και μέσα από αυτή δε γινόταν να μην προσέξουμε το αξεσουάρ της σεζόν.

Το claw clip έχει μπει στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας. Συνδυαστικά δε με τα Celine γυαλιά ηλίου της έχουμε, ένα ιδιαιτέρως fashionable combo. Τα claw clip γνωστά  και ως κλάμερ, είναι το hair item που υπήρξε ένα από τα δημοφιλέστερα των 90s και τώρα κάνει δυναμικό comeback, με την υπόσχεση να αναβαθμίσει με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο κάθε look. Το κλάμερ ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, από τις πιο casual μέχρι τις βραδινές εξόδους και με όλα τα μήκη μαλλιών. Οι προτάσεις για τον τρόπο χρήσης του ποικίλλουν. Μπορείτε να πιάσετε όλα τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και να αφήσεις μερικές τούφες να πέφτουν στο μπροστά, όπως έκανε η Μαρία Ολυμπία. Για ό,τι αφορά την απόχρωση, η ταρταρούγα είναι η ιδανική επιλογή για την αρχή του φθινοπώρου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ