Το messy bun με το οποίο εμφανίστηκε πρόσφατα η Μαρία Ηλιάκη σε fashion event τράβηξε την προσοχή των followers της. Το χτένισμα που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη όταν χρειάζεσαι κάτι γρήγορο, εύκολο και κομψό έχει έναν αυθορμητισμό και μια φρεσκάδα.

Η Μαρία Ηλιάκη μας έδειξε όλα τα βήματα που ακολουθεί για να πετύχει το messy bun.

«Τις προάλλες που είχα ανεβάσει αυτή τη φωτογραφία μου έλεγαν κάνε tutorial να μας δείξεις τον κότσο. Ο κότσος του 5λέπτου, του 3λέπτου, μη σας πω της απόγνωσης, γιατί δεν έχω προλάβει κάπως να σκεφτώ να κάνω τα μαλλιά μου, ή είμαι και ψιλοάλουστη -δηλαδή δεν έχω προλάβει να πάω κομμωτήριο. Τι tutorial; Θα σας το δείξω και πιστεύω κάποιες θα βοηθηθούν», ανέφερε στο εισαγωγικό της μήνυμα.

Χρειάζεστε ένα λαστιχάκι που να μην έχει πολύ όγκο όπως τα φαρδιά scrunchies. Γιατί σκοπός είναι στη συνέχεια να καλυφθεί από τα μαλλιά.

Αρχικά πιάνουμε τα μαλλιά σε ένα ψηλό bun που να έχει όγκο.

Στη συνέχεια βγάζουμε κάποιες τούφες που περιστρέφουμε στη βάση με σκοπό να κρύψουμε το λαστιχάκι. Τις στερεώνουμε με φουρκέτες κατά προτίμηση κοντά στο χρώμα των μαλλιών.

Έπειτα μπορούμε να τρίψουμε τις φύτρες των μαλλιών ώστε να γίνει λίγο πιο ατημέλητο. Αυτό βοηθά και στο να πλαισιώσουμε το πρόσωπο και να έχουμε ένα πιο γλυκό αποτέλεσμα.

Η παρουσιάστρια ολοκληρώνει αυτό το look βάζοντας ιδιαίτερους κρίκους. «Πιστεύω ότι αυτό που το τελειοποιεί αυτό το χτένισμα είναι οι κρίκοι. Είναι πολύ στιλάτο. Όσο πιο πειραγμένος είναι ο κρίκος, να έχει την τσαχπινιά του, είναι πιο στιλάτο.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ