Οι περισσότερες από εμάς έχουμε αδυναμία στα μακριά μαλλιά. Η Δούκισσα Νομικού καταφέρνει, βέβαια, να συνδυάζει κάτι πολύ δύσκολο. Τα μακριά και ξανθά μαλλιά, χωρίς ίχνος ταλαιπωρίας στις άκρες τους. Είναι σίγουρο ότι είναι επιμελής στο κομμάτι της περιποίησης. Το συμπέρασμα μας το επιβεβαίωσε σε πρόσφατο post της, αποκαλύπτοντας τη μάσκα μαλλιών που εφαρμόζει στα μαλλιά της.

Δούκισσα Νομικού μακριά μαλλιά

Η μάσκα μαλλιών για μακριά μαλλιά

Η Δούκισσα Νομικού χρησιμοποιεί τη μάσκα πολλαπλών χρήσεων Elvive Full Resist Power Mask από τη L’Oreal Paris με βιοτίνη, βιταμίνη Β5 και αργινίνη, για αδύναμα μαλλιά με τάση να σπάνε.

Δούκισσα Νομικού μακριά μαλλιά

2 φορές πιο δυνατά μαλλιά και 2 φορές λιγότερες τρίχες στη βούρτσα σας! Μαλλιά ξανά πιο δυνατά με το νέο πρόγραμμα ενδυνάμωσης! Όπως αναφέραμε και παραπάνω πρόκειται για ένα προϊόν που μπορεί να εφαρμοστεί στα μαλλιά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους:

  • Στο τριχωτό κάνοντας μασάζ για να ενεργοποιήσετε τις ρίζες.
  • Στα μήκη για να ενισχύσετε τις ίνες με ειδική σύνθεση, εμπλουτισμένη με υποκατάστατα
  • μαλλιών.
  • Σαν μάσκα που ξεβγάζεται. Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, αναμένετε για 3 λεπτά και ξεβγάζετε. Ενισχύει άμεσα την αντοχή της τρίχας.
  • Σαν leave in, χωρίς ξέβγαλμα. Εφαρμόστε σε στεγνά μαλλιά ή βρεγμένα μαλλιά για να ενισχύσετε την αντοχή των μαλλιών κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ