Ένα από τα ωραιότερα beauty look υιοθέτησε η παρουσιάστρια στα Mad VMA 2022. Clean make-up look με κρεμώδεις υφές εμπνευσμένο από τις τάσεις του 2022 και ένα χτένισμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που μας ενθουσίασε!

Η σωστή beauty προσέγγιση για τα Mad VMA 2022

Αρχικά, να κάνουμε μία διευκρίνιση ότι το κόκκινο χαλί των Mad VMA 2022 δε μοιάζει με αυτό των υπολοίπων επίσημων εκδηλώσεων. Πρόκειται για ένα νεανικό event το οποίο πρέπει να προσεγγιστεί στιλιστικά ανάλογα. Επομένως, επικροτούμε τις celebrity που εμφανίζονται με cool, ανάλαφρα beauty look που συνάδουν απόλυτα με την περίσταση. Έτσι, μία από τις αγαπημένες εμφανίσεις από τη χτεσινή βραδιά ήταν αυτή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Πιο νεανική και φρέσκια από ποτέ η παρουσιάστρια μας έδωσε έμπνευση με το χτένισμα της που έκρυβε μία έκπληξη.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έπιασε τα μαλλιά της σε ένα bubble ponytail.

mad vma 2022

Μάλιστα, για την ακρίβεια ήταν η μοντέρνα εκδοχή του bubble ponytail, καθώς η αλογοουρά ήταν πιασμένη σε μία μεγάλη φούσκα μόνο στην αρχή της και όχι σε όλο το μήκος της.

Πώς να πιάσετε τα μαλλιά σας ένα γρήγορo bubble ponytail;

Ο συγκεκριμένος τύπος αλογοουράς είναι πιο γρήγορος τρόπος για να δείξει το απλό ponytail πιο WOW. Μπορεί να εκτελεστεί σε λιγότερο από 5′. Απλά χτενίστε καλά τα μαλλιά σας και στερέωστέ τα σφιχτά στην κορυφή του κεφαλιού. Στη συνέχεια, περάστε διάφανα λαστιχάκια κατά μήκος αυτής σε ισόποσες αποστάσεις, ώστε να δημιουργηθεί το εφέ “φούσκας” στην κοτσίδα σας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ