Η αλλαγή της σεζόν επιβάλλει και αλλαγές στο μακιγιάζ μας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να θυμηθούμε ξανά τα κόκκινα κραγιόν μας. Πριν επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς, πάρτε έμπνευση από τις ξανθές Ελληνίδες παρουσιάστριες και τις προτιμήσεις τους.

Διαβάστε Επίσης: Το κόκκινο κραγιόν της Σάρα Σαμπάιο

Κόκκινα κραγιόν: Οι διαφορετικοί τόνοι των Ελληνίδων παρουσιαστριών

Κατερίνα Καινούργιου:

κόκκινα κραγιόν Ελληνίδες παρουσιάστριες

Το καθαρό ξανθό χρώμα της Κατερίνας Καινούργιου συνδυάζεται υπέροχα με τις φλογερές αποχρώσεις κόκκινου. Το ματ, σχεδόν μπορντώ  κόκκινο κραγιόν της Κατερίνας Καινούργιου προσδίδει το απόλυτο sexiness στο look.

Ζέτα Μακρυπούλια:

Κόκκινα κραγιόν Ελληνίδες παρουσιάστριες

Η Ζέτα Μακρυπούλια επιλέγει ζεστούς τόνους και στα μαλλιά και στα ρούχα της. Είναι η ξανθιά που της πηγαίνουν τα χρυσά κοσμήματα και η ξανθιά που λατρεύουμε να βλέπουμε κοραλοκόκκινες αποχρώσεις κραγιόν. Φωτίζεται στο μέγιστο το χαμόγελο της.

Δούκισσα Νομικού:

Ελληνίδες παρουσιάστριες κόκκινο κραγιόν

Η Δούκισσα Νομικού είναι βασίλισσα των ψυχρών τόνων. Το χρώμα των μαλλιών της σχεδόν σκανδιναβικό. Πάντα σαντρέ και αν είστε αρκετά παρατηρητικοί θα εντοπίσετε πόσο της πηγαίνουν και τα ασημένια κοσμήματα. Για αυτό δεν μπορούσαμε να τη φανταστούμε με άλλο κόκκινο κραγιόν, από αυτό με μπλε υποτόνους. Αυτή η απόχρωση κόκκινου κραγιόν, να θυμάστε, ότι δείχνει και τα δόντια πιο λευκά.

Διαβάστε Επίσης: Το τρικ της Δούκισσας Νομικού με κόκκινο κραγιόν

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

παρουσιάστριες κόκκινα κραγιόν

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν επιλέγει συχνά κόκκινα κραγιόν. Αυτό δε σημαίνει ότι ως απόχρωση δε της πηγαίνει πολύ. Τα κραγιόν που προτιμά είναι αυτά της συλλογής της και όπως θα δείτε στη φωτογραφία έχει αδυναμία στις σατινέ υφές. Αυτές οι υφές δείχνουν τα χείλη πιο ζουμερά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ