Μια νέα ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram η 35χρονη Κιάρα Φεράνι. Η influencer και επιχειρηματίας θέλησε να μας δείξει πώς είναι το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ. «Φρέσκια και καθαρή» έγραψε η ίδια στο post.

Η δυναμική και πάμπλουτη Ιταλία μάλιστα έχει υιοθετήσει εδώ και λίγες εβδομάδας ένα ίσιο κοντό bob κούρεμα που της πηγαίνει πολύ.

Τον περασμένο μήνα, η σύζυγος του Fedez μας εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά. Άλλωστε, η Κιάρα Φεράνι δεν θα μπορούσε να οργανώσει ένα τυπικό πάρτι γενεθλίων για τα παιδιά της. Η διάσημη influencer και επιχειρηματίας φρόντισε ώστε η κάθε λεπτομέρεια να είναι άκρως «ινσταγκραμική» και κατάλληλη με την παιδική ατμόσφαιρα που επικρατούσε.

Μια stylish οικογένεια

Η Κιάρα Φεράνι έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Fedez δύο παιδιά, τον 5χρονο Λίο και την 2 ετών Βιτόρια, τα οποία γεννήθηκαν Μάρτιο με αποτέλεσμα να τους διοργανώνει μαζί το πάρτι γενεθλίων. Οι εντυπωσιακές τούρτες, τα μπαλόνια και το χρωματιστό σκηνικό έκλεψαν τις εντυπώσεις στα social media.

H Κιάρα Φεράνι νωρίτερα είχε ευχηθεί στον γιο της με μια σειρά από δημοσιεύσεις και έγραψε: «Τα πιο χαρούμενα πέμπτα γενέθλια στο αγοράκι μου που άλλαξε για πάντα την ύπαρξη μου και μού έδωσε νέο σκοπό. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη φορά που σε είδα ως την πιο συναισθηματική στιγμή της ζωής μου. Τόσο περήφανη για το πώς μεγαλώνεις και για το άτομο που γίνεσαι. Θα είμαι πάντα δίπλα σου, να σε ζητωκραυγάζω. Η μαμά σου σε αγαπάει ατελείωτα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ