Η αναβίωση των 90s και 00s, έφερε ξανά στο προσκήνιο τα πιο χαρακτηριστικά hair accessories εκείνης της εποχής, όπως τα headbands, τα scrunchies, τις bandanas. Φυσικά, και τα fashionable κορίτσια της Ελλάδας, Κατερίνα Καινούργιου, Χριστίνα Μπόμπα και Δούκισσα Νομικού δοκίμασαν το ίδιο αξεσουάρ.

Κατερίνα Καινούργιου, Χριστίνα Μπόμπα και Δούκισσα Νομικού με ΤΟ 90s αξεσουάρ

Το headband είναι διαχρονικό και με ρομαντική διάθεση, ένα εύκολο και πολύ ευέλικτο αξεσουάρ που μπορεί να σας ακολουθεί παντού, από το γραφείο μέχρι το γυμναστήριο ή το party. Η κορδέλα στα μαλλιά είναι ελαστική και αρκετά φαρδιά για να καλύπτει το πάνω μέρος του κεφαλιού. Μπορεί να είναι μονόχρωμη και κλασική, αλλά και με patterns, πλεκτή ή με κόμπους. Φυσικά, και οι Κατερίνα Καινούργιου, Χριστίνα Μπόμπα και Δούκισσα Νομικού υιοθέτησαν το trend και το προσάρμοσαν στο style τους. Η Κατερίνα Καινούργιου την είδαμε με ένα french vibes look και μαύρη κορδέλα.

Η Κατερίνα Καινούργιου μαύρη κορδέλα

Τη Χριστίνα Μπόμπα με ένα πιο cozy look,

Η Χριστίνα Μπόμπα με κορδέλα

ενώ τη Δούκισσα Νομικού με ένα 100% 90s look.

Η Δούκισσα Νομικού με κορδέλα

Όπως βλέπετε, ανάλογα με το στυλ που θέλετε να υιοθετήσετε, μπορείτε να προσθέσετε και μια διαφορετική κορδέλα. Για τις βραδινές σας εμφανίσεις επιλέξτε μια σατέν ή βελούδινη, ενώ για το γυμναστήριο προτιμήστε βαμβακερές. Το σίγουρο είναι πως τα headbands είναι ξανά τάση και έχετε κάθε λόγο να υποκύψετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ