Η φετινή έκπληξη για τις Κάννες του 2024 ήταν η προβολή της ταινίας «Εμίλια Περέζ» και οι θριαμβευτικές κριτικές που δέχτηκε η Σελένα Γκόμεζ. Δώδεκα ολόκληρα λεπτά μετά τη λήξη της ταινίας, οι θεατές όρθιοι χειροκροτούσαν τους πρωταγωνιστές, με τη Ζόε Σαλντάνα να ξεσπά σε κλάματα και τη Γκόμεζ να μην πιστεύει την αποδοχή που εισέπραττε η ίδια, αλλά και όλοι οι συντελεστές. Εμείς, σίγουρα, δεν είμαστε κριτικοί κινηματογράφου αλλά μπορούμε σίγουρα να επικεντρωθούμε στο beauty look της.

Για τις Κάννες 2024 η Σελένα Γκόμεζ προτίμησε την απόχρωση μανικιούρ

Το κόκκινο χρώμα δεν έχει τυχαία τον τίτλο της πιο θηλυκής και σαγηνευτικής απόχρωσης. Διαχρονικά, οι κόκκινες αποχρώσεις συμβολίζουν τον γυναικείο δυναμισμό, το sex appeal και τη γοητεία και αποτελούν, ανεξαρτήτως τάσεων, αναφορά στις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις. Όσον αφορά το μανικιούρ δε, το κόκκινο βερνίκι είναι πάντα από τα πρώτα στη λίστα με τις επιλογές μας, για μία επίσημη εμφάνιση, καθώς πηγαίνει με όλα. Τα παραπάνω φαίνεται να γνωρίζει και η ηθοποιός/ τραγουδίστρια αφού για τις Κάννες 2024 η Σελένα Γκόμεζ προτίμησε αυτή την απόχρωση για τα νύχια της.

Η Σελένα Γκόμεζ με κόκκινα νύχια

Η παλέτα του κόκκινου μπορεί να μας προσφέρει αμέτρητες επιλογές, αυτούς τους μήνες όμως είναι καλύτερο να αποφύγετε το σκούρο κόκκινο του κρασιού ή το μπορντό, που θα δείχνουν πιο μουντά, και να υποκύψετε στο summer red που αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα και έχει την fun διάθεση του καλοκαιριού.

Διαβάστε Επίσης: Το μυστικό της Σελένα Γκόμεζ για λαμπερό μακιγιάζ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ