Αν ανήκετε στην κατηγορία των πιστών αναγνωστών μας, γνωρίζετε την αδυναμία μας στα κόκκινα χαλιά. Πιο συγκεκριμένα, στις εμφανίσεις αυτών. Έτσι έφτασε και η στιγμή για το κινηματογραφικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται στις Κάννες και ήδη, εντοπίσαμε ότι το 2022, τα χτενίσματα είναι πιο σύγχρονα από ποτέ.

Κάννες 2022,  η Εύα Λονγκόρια και η Τζένιφερ Κόνελι με δύο updated χτενίσματα

Η 47χρονη Εύα Λονγκόρια και η 51χρονη Τζένιφερ Κόνελι είναι goals. Είναι πάντα σύγχρονες και με κάθε τους εμφάνιση αποδεικνύουν ότι είναι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Διατηρώντας τον πήχη της κομψότητας υψηλά, κάνουν beauty επιλογές που κλέβουν αρκετά χρόνια από την πραγματική τους ηλικία. Έτσι, στις Κάννες επιβεβαιώνοντας ότι το 2022 της βρήκε πιο νεανικές με δύο χτενίσματα που σίγουρα θα αντιγράψουμε.

Ξεκινάμε με τη σειρά εμφάνισης και την Εύα Λονγκόρια. Η ηθοποιός έμεινε πιστή στην τάση των 90s . Επέλεξε μία ημιδιαφανή τουαλέτα από τον οίκο Alberta Ferretti και τη συνδύασε με το διαχρονικό χτένισμα της ανάλαφρης αλογοουράς που πάντα αφαιρεί χρόνια. Ο συγκεκριμένος τύπος αλογοουράς κολακεύει το πρόσωπο και προσδίδει νεανικότητα ακόμα και στο πιο αυστηρό look

Το όνομα της Τζένιφερ Κόνελι είναι άμεσα συνυφασμένο με τον όρο της κομψότητας. Η πραγματική της ηλικία ούτε μας είχε περάσει από το μυαλό. Mε αυτή της την εμφάνιση αποδεικνύει πως ένα αυστηρός κότσος δημιουργεί ένα φυσικό lift στο πρόσωπο που όλες οι γυναίκες λατρεύουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ