Η καφέ σκιά είναι ένα beauty item που δε λείπει από κανένα γυναίκειο νεσεσέρ, σωστά; Τόσο basic ως απόχρωση, τόσο δύσκολο όμως να επιτύχουμε το ιδανικό  eye look με αυτή. Ειδικά η ματ υφή της είναι δύσκολα διαχειρίσιμη. Παρόλα αυτά, η Κατερίνα Καινούργιου ξέρει να κάνει την καφέ σκιά να δείχνει τέλεια.

Διαβάστε Επίσης: Το french χτένισμα της Κατερίνας Καινούργιου

Καφέ σκιά δεν θέλει κόπο, άλλα τρόπο

Το προφίλ της Κατερίνας Καινούργιου προδίδει ποιο είναι το μυστικό της εφαρμογής της καφές σκιάς. Όταν επιλέγουμε σκούρες αποχρώσεις το μυστικό για ένα επιτυχημένο eye look είναι το blending και να δημιουργούμε μία εξωτερική γωνιά, όπως αυτή της φωτογραφίας.

Καφέ σκιά Κατερίνα Καινούργιου

Ξεκινήστε απλώνοντας primer στο άνω βλέφαρο και στη συνέχεια επιλέξτε ένα «αφράτο» πινέλο για την εφαρμογή.  Αν θέλετε να δημιουργήσετε το τέλειο βλέμμα, πρέπει πρωτίστως να αναζητήσετε την σωστή σκιά για την επιδερμίδα σας. Σωστή σκιά δεν είναι μόνο αυτή που βρίσκεται στη σωστή απόχρωση, αλλά και αυτό το προϊόν που έχει την κάταλληλη υφή για να κάνει καλό blending και συνεπώς να δείχνει πιο φυσικό το φινίρισμα. Συνήθως τα shimmer και οι μεταλλικές σκιές είναι αυτές με την πιο πρακτική υφή. Τέλος, μία σκιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αρκεί να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει. Οι pros προτείνουν να την μετατρέψετε σε eyeliner, χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινελάκι για την εφαρμογή. Επιλέξτε την αγαπημένη σας καφέ σκιά και περιγράψτε τα μάτια σας με μια πολύ διακριτική και κομψή γραμμή. Αλλιώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πιο ανοιχτόχρωμες σκιές σας ως highlighter στα ζυγωματικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ