Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μία υπενθύμιση των κατακτήσεων του γυναικείου φύλου τις τελευταίες δεκαετίας. Είναι μία ημέρα-ευκαιρία για ανασκόπηση, αξιολόγηση και σίγουρα θέσπισης νέων στόχων. Σίγουρα, στη στήλη του beauty δε θα αναφερθούμε στη κοινωνική θέση των γυναικών το 2022, αλλά μπορούμε να τις βοηθήσουν να νιώσουν και να δείξουν πιο όμορφες.

Μήπως η Ημέρα της Γυναίκας είναι μία καλή ευκαιρία για Self-Care;

Η απάντηση είναι κατηγορηματικά «ναι». Η διαδικασία της περιποίησης, το άγγιγμα στην επιδερμίδα μας, ο χρόνος που θα αφιερώσουμε στον εαυτό μας είναι το καλύτερο αγχωλιτικό. Κάτι που χρειαζόμαστε αυτή την περίοδο. Παρακάτω, θα βρείτε σωτήρια tips που στόχο έχουν αρχικά να σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα και να δείξετε πιο όμορφη, την Ημέρα της Γυναίκας.

 ημέρα γυναίκας συμβουλές

Μασάζ προσώπου. Αυτά τα τρία με πέντε λεπτά που θα αφιερώσετε στις κινήσεις μασάζ προσώπου, θα χαλαρώσουν τους μυς της περιοχής. Θα ηρεμήσουν το νευρικό σύστημα και θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε ή να τελειώσετε την ημέρα σας με τον ιδανικότερο τρόπο.

ημέρα γυναίκας συμβουλές

Εφαρμογή ενυδατικής κρέμας σώματος: Το άγγιγμα έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Πολλές φορές, προσφέρουμε απλόχερα το χάδι μας στους γύρω μας και όχι στον ίδιο των εαυτό μας. Μετά το ντους εφαρμόστε την ενυδατική κρέμα σώματος με απαλές κινήσεις.

Χρήση του αντηλιακού όλο το χρόνο. Προστατεύετε την επιδερμίδα σας από καρκινικές αλλοιώσεις και ταυτόχρονα παρατείνετε το χρόνο.

Αρωματίστε τα σημεία που χτυπάει ο σφυγμός σας. Οι αγαπημένες σας αρωματικές νότες αποτελούν το καλύτερο mood booster.

Χτενίστε αργά τα μαλλιά σας, αφιερώνοντας ένα κομπλιμέντο στον εαυτό σας. Ο καθρέφτης είναι φίλος σας και όχι κριτής σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ