Ας είμαστε ειλικρινείς, οι λευκοί υποτόνοι στα νύχια είναι η πιο ασφαλής επιλογή μανικιούρ. Συνδυάζονται εύκολα με όλα τα outfits και είναι ταυτόχρονα κομψοί. Παρόλα αυτά, υπάρχει μία παγίδα με το λευκό ως χρώμα. Είναι άμεσα συνδεδεμένο με το καλοκαίρι και τη σταρένια επιδερμίδα, σωστά; Την παραπάνω θεωρία έρχεται η Δούκισσα Νομικού να ανατρέψει, επιλέγοντας την ιδανική απόχρωση λευκού για το χειμώνα στα νύχια της.

Διαβάστε Επίσης: Το ρόφημα ομορφιάς που καταναλώνει η Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μία από τις κομψότερες επιλογές για τα νύχια της

Η Δούκισσα Νομικού έχει υπέροχα άκρα. Λεπτεπίλεπτα, μακριά και για τα νύχια της επιλέγει το πιο κολακευτικό σχήμα. Οβάλ χωρίς υπερβολές στα μήκη μας κάνει να θέλουμε να το αντιγράψουμε τώρα. Άλλωστε η παρακάτω φωτογραφία είναι ξεκάθαρη επιβεβαίωση των παραπάνω.

Δούκισσα Νομικού νύχια

Σε αυτά τα χέρια αναδεικνύονται όλα τα αξεσουάρ και αποχρώσεις βερνικιού νυχιών. Έτσι, στη λήψη του φωτογράφου Αλέξανδρου Μακρή εντοπίσαμε την ιδανική απόχρωση λευκού για το χειμώνα. Icy White προτίμησε η Δούκισσα Νομικού για τα νύχια της και θα αντιγράψουμε άμεσα την επιλογή της. Αυτό το λευκό του πάγου κολακεύει απίστευτα την μη μαυρισμένη επιδερμίδα και δε θυμίζει καθόλου το bold αποτέλεσμα του λευκού του καλοκαιριού. Είναι μία ψυχρή απόχρωση που ανεβάζει το πήχη της κομψότητας. Η συγκεκριμένη απόχρωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη δημιουργία ενός διακριτικού french manicure.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ