Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από το Instagram account της μοιράζεται τη beauty σοφία της. Tips, προϊόντα που χρησιμοποιούν η ίδια ή οι συνεργάτες αποκαλύπτονται και εμείς παρακολουθούμε στενά τις προτάσεις. Αυτή τη φορά την προσοχή μας κέντρισε η βούρτσα μαλλιών της που είναι πολύ διαφορετική από όσες χρησιμοποιούμε.

Η διαφορετική βούρτσα της Κατερίνας Καινούργιου

Στο γύρισμα του trailer της εκπομπής «Super Κατερίνα», η hair stylist της Κατερίνας Καινούργιου, Μάιρα Γρυπαίου αποκάλυψε ότι η βούρτσα της φωτογραφίας είναι η καλύτερη.

Κατερίνα Καινούργιου βουρτσα

Εμείς κάναμε ρεπορτάζ και βρήκαμε όλες τις πληροφορίες για τη συγκεκριμένη βούρτσα. Ο συγκεκριμένος τύπος βούρτσας, συνήθως, κατασκευάζεται από βιολογικό υλικό. Πρώτη ύλη είναι ένα είδος πολυμερούς υλικού που παράγεται από ανανεώσιμη βιομάζα, όπως άχυρο, φλοιό ρυζιού και πλαστικό και κατόπιν πολυμερίζεται. Όπως, βλέπετε το σχήμα της βούρτσας είναι διαφορετικό, δημιουργώντας μία καμπύλη στο κέντρο. Είναι εργονομικά σχεδιασμένη με διπλή καμπύλη ώστε να ταιριάζει και να εφαρμόζει απόλυτα στο τριχωτό της κεφαλής. Έτσι, κατά βούρτσισμα πραγματοποιείται ένα ελαφρύ μασάζ που ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία. Η διατήρηση της μικροκυκλοφορίας σε καλά επίπεδα ενθαρρύνει την παραγωγή νέων τρίχων. Επίσης, περιορίζει σπάσιμο της τρίχας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεμπερδέψει τα βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά. Τέλος, είναι κατάλληλη για extensions.

Tip: Χρησιμοποιήστε για ένα γρήγορο φορμάρισμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ