Ο καιρός έδειξε τη φθινοπωρινή του χροιά και όλοι αρχίζουμε να προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα της νέας σεζόν. Αυτό ισχύει και για την fashion expert Βίκυ Καγιά που επέλεξε το πρώτο φθινοπωρινό πεντικιούρ.

Το φθινοπωρινό πεντικιούρ και new age σκούροι τόνοι

Μετά την επέλαση των nude τόνων και των milky αποχρώσεων και υφών. Ήρθε η στιγμή να επιστρέψουμε στην υπεραξία των dark αποχρώσεων. Η επιβεβαίωση έρχεται από την ultra fashionista, Βίκυ Καγιά, η οποία δοκίμασε το πρώτο φθινοπωρινό πεντικιούρ.

φθινοπωρινό πεντικιούρ

Το μαύρο, το καφέ, το σκούρο πορτοκαλί ή το βαθύ κόκκινο, όλα συνδυάζονται με τα trending σανδάλια που ακόμα κατέχουν μία θέση στο streetstyle της σεζόν και δημιουργούν ένα πολύ chic αποτέλεσμα. Στο show του οίκου Bottega Veneta τα πορτοκαλί πέδιλα, συνδυάστηκαν με λαμπερό μαύρο βερνίκι στα νύχια και μας απέδειξαν πως αυτό το χρώμα είναι πάντα classic και classy. Ένας ακόμα λόγος που επιλέγουμε το μαύρο χρώμα στα νύχια μας, είναι επειδή ταιριάζει με όλα τα outfits της γκαρνταρόμπας. Αντί για το μαύρο, μπορείτε να επιλέξετε dark και elegant αποχρώσεις, όπως το midnight blue ή το βαθύ πράσινο. Το πράσινο, μάλιστα, της ελιάς είναι ένα από τα χρώματα που θα δούμε πολύ το χειμώνα, όπως και το καφέ που έχει δοκιμάσει, ήδη, η Κατερίνα Καινούργιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ