Η Βίκυ Καγιά μετά από μία μικρή απουσία στα social media, έκανε τη δυναμικότερη επιστροφή. Πού; Στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου κάνει την καθιερωμένη και πάντα εντυπωσιακή εμφάνιση της, κάθε χρόνο. Αυτή τη χρονιά, μάλιστα, λατρέψαμε το μακιγιάζ της και τη τεχνική του smudged smokey.

Smudged smokey, η πιο εύκολη και sexy εκδοχή του smokey

Το όνομα Βίκυ Καγιά είναι συνώνυμο της κομψότητας και κάθε της εμφάνιση αποτελεί με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία έμπνευση. Η χτεσινή της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Βενετίας 2023 ήταν breathtaking στο σύνολο της.

Όμως, από αυτή δεν γινόταν να μη ξεχωρίσουμε το μακιγιάζ της το οποίο και λατρέψαμε, στο beauty department του ok!mag.

smudged smokey

Η τάση ονομάζεται smudged smokey και η δημιουργός του look ήταν η education manager του οίκου Armani Beauty, Δήμητρα Καραβαγγέλη.  

Οι σύγχρονες τάσεις στο μακιγιάζ είναι απαλλαγμένες από το οτιδήποτε επιτηδευμένο. Έτσι και η 2023 εκδοχή του smokey χρειάστηκε να απλοποιηθεί και θα ονομαστεί smudged smokey. Ένα eye look που βασίζεται στην καλή τεχνική blending και όχι στην υπερβολή των χρωστικών. Ουσιαστικά δημιουργείται ένα messy αποτέλεσμα αλλά σε μία πιο sheer και διάφανη υφή και πρόταση. Η ένταση δίνεται εσωτερικά του κάτω βλεφάρου, στη waterline γραμμή και τα μάτια, πραγματικά, κάνουν pop-out και δείχνουν πιο λαμπερά.

Διαβάστε Επίσης: Η Βίκυ Καγιά με την τάση των naked nails

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ