Η φετινή σεζόν μάς προκαλεί να ακολουθήσουμε δύο διαφορετικούς δρόμους. Είτε αυτόν του απόλυτα “clean make-up”,  είτε να τολμήσουμε το χρώμα σε μία πιο κομψή εκδοχή των 80s. Η Βίκυ Καγιά ακολούθησε τον δεύτερο, επιλέγοντας την ιδανική σκιά για τα καστανά μάτια.

Μία σκιά που θα κάνει τα καστανά να λάμψουν

Λατρεύουμε το beauty combo, Βίκυς Καγιά και make up artist, Δήμητρας Αλτάνη, καθώς πάντα φέρνουν στο τραπέζι μία πρόταση. Αυτή τη φορά δεν ακολουθήσαν την πεπατημένη και έγιναν extra δημιουργικές για το GNTM5, προτείνοντας μας την τέλεια σκιά για τα καστανά μάτια. Αναβάθμισαν το cat eye look  βάφοντας τα βλέφαρα της παρουσιάστριας με μπλε χρώμα.

σκιά καστανά ματιά

Από τους ψυχρούς του τόνους, μέχρι τις φωτεινές αποχρώσεις του, από το «αληθινό μπλε» γνωστό και ως ουλτραμαρίν μέχρι το μπλε της Πρωσίας, ως απόχρωση δεν σταματά ποτέ να γίνεται πηγή έμπνευσης. Συνδυάζεται με γήινες και όχι μόνο αποχρώσεις, δημιουργεί εντυπωσιακές αντιθέσεις αλλά και ισορροπίες και κολακεύει τόσο το καστανό χρώμα, κάνοντας το βλέμμα πιο σαγηνευτικό και μυστηριώδες ή χαρίζοντας του μοντέρνο. Επίσης, όπως βλέπετε και στην παρουσιάστρια βοηθά τα μάτια να λάμψουν και να δείξουν πιο ανοιχτόχρωμα. Μας αρέσει που η Δήμητρα Αλτάνη συνδύασε το μπλε με το καφέ σκούρο και είναι μία πρόταση που σίγουρα θα αντιγράψουμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ