Νομίζουμε το φετινό δίλημμα έγκειται στο εξής: Κονταίνουμε τα νύχια μας και επιλέγουμε ένα σκούρο βερνίκι ή αφήνουμε το μήκος και συνεχίζουμε να επιλέγουμε nude αποχρώσεις. Η αλήθεια είναι το μαύρο σε μακριά νύχια, ίσως, θεωρηθεί μία «σκληρή» επιλογή δύσκολη να συνδυαστεί με τα καθημερινά μας outfit. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου, όμως, κάνει την ανατροπή προτείνοντάς μας μία dark tone απόχρωση κομψή για τα μακριά νύχια. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι η παρουσιάστρια έχει από τα πιο ωραία almond shaped νύχια.

Μία dark tone απόχρωση που κάνει τα μακριά νύχια να δείχνουν ως το απόλυτο παράδειγμα quite luxury

Το έχουμε αναφέρει πολλάκις, το μανικιούρ μας μπορεί να καταρρακώσει το style ή να το αναβαθμίσει. Για αυτό και πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικές στην επιλογή αυτού. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι ένα κομψό κορίτσι που δεν αγαπά τις extravaganzas στα look της. Αυτό, αυτομάτως, επηρεάζει και πολλά κορίτσια με την αντίστοιχη αισθητική. Έτσι, για να ακολουθήσεις τις τάσεις του τώρα, προτίμησε μία dark tone απόχρωση για τα μακριά νύχια της που δεν είναι τόσο «σκληρή» όσο το κλασσικό μαύρο. Το χρώμα της μόκας ή της τρούφας θα λέγαμε εμείς, είναι μια πολύ ωραία εναλλακτική για να είστε updated και classy.

Το μανικιούρ της Βάλιας Χατζηθεοδώρου

Στα extra bonus είναι ότι ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα της γκαρνταρόμπας μας.

Editor’s Note: Tο πιο συχνό πρόβλημα λοιπόν, όλων εμάς που λατρεύουμε τις σκούρες αποχρώσεις είναι το μετά, δηλαδή οι λεκέδες και το κιτρίνισμα που ερχόμαστε αντιμέτωπες αφαιρώντας το βερνίκι από τα νύχια μας. Κι αυτό γιατί τα νύχια αποτελούνται από πορώδεις επιφάνειες που απορροφούν τα συστατικά των βερνικιών, με αποτέλεσμα- ειδικά όταν χρησιμοποιούμε σκουρόχρωμες αποχρώσεις -να μένουν στάμπες, λεκέδες και κίτρινα σημάδια. Πέρα από τη βάση που είναι επιτακτική ανάγκη να χρησιμοποιήσετε, ένα καλό κόλπο είναι να εμποτίσετε μερικά pads (δίσκους ντεμακιγιάζ) με ασετόν και να τα τοποθετήσετε πάνω στα νύχια σας για 30 δευτερόλεπτα. Αφαιρέστέ τα με φορά προς το κάτω μέρος τους νυχιού.

Διαβάστε Επίσης: Βάλια Χατζηθεοδώρου, η κρυφή σχέση με διάσημο άντρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ