Οι περισσότεροι, πλέον, περνούν τα Σαββατοκύριακα τους σε κοντινά ή μακρινά νησιά. Η ανάγκη για στιγμές ξεγνοιασιάς είναι μεγαλύτερη μετά από δύο χρόνια πανδημίας. Παρόλα αυτά, η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται λίγο παραπάνω στις καλοκαιρινές συνθήκες θάλασσας, άμμου και αέρα. Η λύση προστασίας έρχεται από τη Δούκισσα Νομικού και τη θεραπεία προσώπου που επιλέγει τη θερινή περίοδο. Tη μοιράστηκε στο instagram της.

Διαβάστε Επίσης: Η νέα τεχνική μακιγιάζ από τη Δούκισσα Νομικού

Η θεραπεία προσώπου που καθαρίσει σε βάθος την επιδερμίδα

Μπορεί την καλοκαιρινή περίοδο να δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι η επιδερμίδα μας να απαλλάσσεται από τις ατέλειες. Στην ουσία, όμως, τα σπυράκια απλώς ξηραίνονται. Οι πόροι συνεχίσουν να παράγουν σμήγμα και κατά κύριο λόγο το καλοκαίρι «μπουκώνουν» περισσότερο από τη χρήση αντηλιακών και την άμμο. Αυτό έχει ως συνέπεια να εμφανιστούν περισσότερες ατέλειες μετά τα καλοκαιρινά μας μπάνια. Για να αποφύγετε το παραπάνω φαινόμενο, ακολουθήστε το παράδειγμα της Δούκισσας Νομικού με μία σωτήρια θεραπεία προσώπου.

Τα οφέλη της δερμοαπόξεσης

Είναι καλό, λοιπόν, για να προστατεύσουμε την επιδερμίδα μας στο μεσοδιάστημα των διακοπών να απολαύσουμε μία συνεδρία δερμοαπόξεσης, όπως έκανε η Δούκισσα Νομικού.

Δούκισσα Νομικού θεραπεία προσώπου

Η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους είναι ένας βαθύς ιατρικός καθαρισμός. Κατά τη διαδικασία, επιτυγχάνεται απολέπιση με εκσφενδόνιση αποστειρωμένων μικροκρυστάλλων αργιλίου ή κορουνδίου, που συγχρόνως αναρροφώνται, στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας με σκοπό την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων αυτής. Έτσι απολεπίζονται τα επιφανειακά στρώματα του δέρματος χωρίς ίχνος τραυματισμού, παρασύροντας ταυτόχρονα ρύπους και σμήγμα. Στη συνέχεια ακολουθεί διάνοιξη φαγεσώρων, κύστεων και κεχρίων καθώς και απομάκρυνση του κλειστού σμήγματος και πλήρης καθαρισμός των πόρων. Πολύ σημαντικό, μετά τη συνεδριά της δερμοαπόξεσης να μην επισκεφτείτε την παραλία και είστε extra προσεχτικοί με τον ήλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ