Η Κατερίνα Καινούργιου είναι beauty queen. Αυτό σας το έχουμε αναφέρει πολλάκις. Πάντα είναι μπροστά σε ό,τι αφορά τις τάσεις για αυτό και επισκέφτηκε τη δερματολόγο της για μία θεραπεία προσώπου που δεν περιμέναμε.

Διαβάστε Επίσης: Το french χτένισμα της Κατερίνα Καινούργιου

Η θεραπεία προσώπου που επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου για τη νέα χρονιά

Αν θέλουμε είμαστε ακριβολόγοι, η θεραπεία προσώπου, δεν είναι ακριβώς προσώπου αλλά λαιμού.

θεραπεία προσώπου

Μπορεί ο λαιμός της Κατερίνας Καινούργιου είναι απόλυτα νεανικός, όμως, η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση. Ας μη ξεχνάμε, άλλωστε, ότι τα τελευταία χρόνια η στάση του σώματος μας έχει αλλάξει ριζικά. Οι ώρες που είμαστε πάνω από το κινητό μας είναι πολύ περισσότερες, καθώς οι επαναλαμβανόμενες κινήσεις του λαιμού. Οι συσπάσεις δημιουργούν λεπτές γραμμές για αυτό και στο λαιμό μας πρέπει να συμπεριφερόμαστε, όπως, και στο υπόλοιπο πρόσωπό μας.

Γιατί η περιποίηση στην περιοχή του λαιμού είναι επιτακτική ανάγκη;

Αρχικά, γνωρίζατε ότι τα πρώτα σημάδια γήρανσης σε πολλές γυναίκες εμφανίζονται στο λαιμό; Αυτό συμβαίνει επειδή Το χόριο (το μεσαίο στρώμα του δέρματος) είναι πιο λεπτό, περιέχει δηλαδή λιγότερο κολλαγόνο. Η πλειοψηφία των μυών του λαιμού δεν συνδέονται με οστό, με αποτέλεσμα τον αυξημένο ρυθμό απώλειας της ελαστικότητας του δέρματος. Τέλος, η περιοχή αυτή έχει λιγότερους σμηγματογόνους αδένες και λιγότερα μελανινοκύτταρα, γεγονός που οδηγεί σε τάση για ξηρότητα και σε μικρότερη αντοχή στις βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία. Έτσι, ρυτίδες, χαλάρωση και δυσχρωμίες εμφανίζονται στο λαιμό και στο ντεκολτέ ως σημάδια πρόωρης γήρανσης. Οι αντιγηραντικές λειτουργίες των παραπάνω μπορούν να ενισχυθούν, αν φροντίσουμε να αρχίσουμε έγκαιρα την αντιγηραντική φροντίδα της περιοχής με προϊόντα που έχουν ειδικά σχεδιαστεί γι’ αυτήν, λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορετικότητά της. Όπως κάνει και η Κατερίνα Καινούργιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ