Αν θυμάστε την όψη φλοιού πορτοκαλιού λίγο πριν βγείτε στην παραλία, τότε να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν θα έχετε αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτής. Χρειάζεστε στρατηγικό πλάνο αντιμετώπισης και ο Ιανουάριος είναι μία καλή στιγμή έναρξης, Όπως η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε από τώρα τη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας.

Διαβάστε Επίσης: Η συνήθεια αποτοξίνωσης της Κατερίνας Καινούργιου

Η θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας που χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες

Σε πρόσφατο story της, η παρουσιάστρια μοιράστηκε την επιλογή/θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας που προτιμά. Η Κατερίνα Καινούργιου λέει «ναι» στο COAX MED.

θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας

Η τεχνολογία Cavitation Coax Med είναι η τελευταία τεχνολογική απάντηση κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Το μηχάνημα συνδυάζει χαμηλής συχνότητας λιπολυτικούς υπέρηχους με μονοπολικές ραδιοσυχνότητες στην ΙΔΙΑ κεφαλή (Coaxial).Οι υπέρηχοι διεισδύουν βαθειά στο υπόδερμα, απελευθερώνοντας αέριο σε μορφή μικρό φυσαλίδων και προκαλώντας λύση της μεμβράνης τόσο των λιπο κυττάρων όσο και ινών. Τα λιπο κύτταρα θερμαίνονται και σπάνε με αποτέλεσμα το λίπος σε υγρή μορφή να προωθείται στο λεμφικό σύστημα για να αποβληθεί φυσιολογικά από τον οργανισμό. Με την μείωση του αριθμού των λιπο κυττάρων και την διάσπαση των διαφραγμάτων του συνδετικού ιστού, προκαλείται λείανση και μείωση της κυτταρίτιδας. Μία μέθοδος που συνδυαστικά με άσκηση και σωστή διατροφή θα σας δώσει τα βέλτιστα αποτελέσματα. Η θεραπεία διαρκεί περίπου μία ώρα και προτείνονται 8-12 συνεδρίες, μία την εβδομάδα. Αποτελέσματα και διάρκεια αποτελεσμάτων βλέπει κανείς από τη δεύτερη συνεδρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ