Το σώμα της παρουσιάστριας είναι ξεκάθαρα body goals. Παρόλα αυτά, η ίδια μας επιβεβαιώνει ότι για αντίστοιχο αποτέλεσμα χρειάζεται ένα στρατηγικό πρόγραμμα περιποίησης. Δοκιμάζει όλες τις υπερσύγχρονες θεραπείες για εμάς, ώστε να επιλέξουμε αυτή που ταιριάζει στις δικές μας ανάγκες. Αυτή τη φορά μάς παρουσιάζει την ιδανική θεραπεία για γράμμωση στους κοιλιακούς.

Η θεραπεία για γράμμωση στους κοιλιακούς που επέλεξε η Κατερίνα Καινούργιου

Το embobyth που ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου είναι μία ευρέως διαδομένη μέθοδος που προκαλεί χιλιάδες ισχυρές μυϊκές συσπάσεις, οι οποίες είναι εξαιρετικά σημαντικές για την αύξηση της μυϊκής μάζας και της δύναμης των μυών.

Η Κατερίνα Καινούργιου κάνει θεραπεία για γράμμωση κοιλιακών

Bασίζεται σε μία τεχνολογία υψηλού και εστιασμένου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου HIFEM(High – Intensity Focused Electro-Magnetic field technology) με κύρια δράση της, την πλήρη ενεργοποίηση του μυϊκού ιστού. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο προκαλεί τη διέγερση των ηλεκτρονίων τα οποία μεταπίπτουν σε αλλαγή στοιβάδας και παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα σε επίπεδο μεμβρανών πυροδοτώντας την ενεργοποίηση των νευρικών απολήξεων, οι οποίες με την σειρά τους προκαλούν την σύσπαση των μυών. Τα αποτελέσματα των κλινικών ερευνών δείχνουν 16% περισσότερη μυϊκή μάζα και 19% μείωση του λιπώδους ιστού. Ενισχύει τη γράμμωση και την υφή του δέρματος χτίζοντας συνολικά τη μυϊκή δομή. Πρόκειται για μία άκρως αποτελεσματική θεραπεία για γράμμωση στους κοιλιακούς.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε τη μέθοδο του Μορφέα κατά της κυτταρίτιδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ