Η πρωινή ζώνη στην ελληνική τηλεόραση είναι άμεση συνυφασμένη με hair style πλούσια σε όγκο. Εμάς, αυτό δεν θα μας βρει σύμφωνες στο 100%, καθώς πιστεύουμε ότι υπάρχουν πρωινά χτενίσματα που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου εξίσου επιτυχώς. Ένα τέτοιο ήταν και το κομψό χτένισμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Διαβάστε Επίσης: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε τη τεχνική του cut crease

Το κομψό χτένισμα που θα «σώζει» κάθε bad hair day

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λοιπόν, εμφανίστηκε με ένα αυστηρό low bun. 

κομψό χτένισμα

Ένα κομψό χτένισμα με ξεκάθαρες French επιλογές που θα αναβαθμίσει οποιοδήποτε 2022 look. Επίσης είναι ιδανικό για να σώσει και τη πιο δύσκολη bad hair day. Οι χαμηλοί κότσοι ή αλλιώς low bun είναι τάση, αναδεικνύουν το πρόσωπο σας και θυμίζουν σε όλους πως η κομψότητα είναι θέμα σωστών επιλογών. Για εσάς που θέλετε κάθε σας εμφάνιση να είναι on fleek δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από αυτό το low bun που ενθουσιάζει ακόμη και τις πιο απαιτητικές. Τα μαλλιά είναι απόλυτα ίσια, τραβηγμένα αυστηρά πίσω α και σας προσδίδουν μία ξεχωριστή δυναμική.

Το μυστικό για το τέλειο low bun

Για να τιθασεύεστε τα τουφάκια ή και τις φύτρες που μπορεί να «πετάνε» χρησιμοποιήστε στις ρίζες μάσκα ή ένα έλαιο θρέψης. Τα μαλλιά θα είναι στην εντέλεια και τα προϊόντα θα δουλεύουν όσο αυτά είναι πιασμένα. Μη καταναλώνετε άπειρες ποσότητες λακ. Αυτός είναι ο ιδανικότερος τρόπος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ