Το γαλλικό κίνημα που έχει επηρεάσει την αισθητική πολλών εμάς. Έχει εντάξει διαφορετικούς  beauty όρους στην καθημερινότητα μας. Έναν από αυτούς υιοθέτησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαλέγοντας τα  soft waves για χτένισμα της. Τι διαφορά έχουν, όμως, τα soft waves από τους κλασσικούς κυματισμούς που όλες αγαπάμε να επιλέγουμε για τα μαλλιά μας;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μάς δείχνει τη δική της εκδοχή στα soft waves

Το γαλλικό new wave look είναι πιο ατημέλητο αλλά και με ένα brushed-out feel. Είναι περιποιημένο και θηλυκό, αλλά χωρίς να είναι επιτηδευμένο. Αυτή είναι και η λογική πίσω από τo χτένισμα που επέλεξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το λεγόμενο soft waves.

Σταματίνα Τσιμτσιλή κοντινό

Όπως, βλέπετε και στη φωτογραφία, οι κυματισμοί στα μαλλιά της παρουσιάστριας είναι barely there. Κάποιες τούφες έχουν καμπύλες, κάποιες όχι. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο είναι ένα σοφιστικέ και πιο elevated από ένα κλασικό, φλάτ, beachy wave. Σκεφτείτε πιο χαλαρά, πιο αέρινα μακριά μαλλιά, αλλά με glossy τελείωμα. Είναι σαν να είναι ένα χτένισμα δεύτερης ημέρας. Για να αντιγράψετε το χτένισμα, μάλιστα, μπορείτε επίσης, να το πραγματοποιήσετε με εντελώς φυσικό τρόπο. Απλά πιάστε 2 κοτσάκια πριν κοιμηθείτε, και το πρωί ψεκάστε λίγη λακ για να κάτσουν και οι πιο ατίθασες φύτρες. Εναλλακτικά, μπορείτε να το δημιουργήσετε με μία πρέσα ισιώματος.

Διαβάστε Επίσης: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εύκολη τάση στο eyeliner

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ