Δυο κομψές γυναίκες που γνωρίζουν πολύ καλά πως να αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά με σύγχρονο τρόπο. Αυτή τη φορά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Σίντι Κρόφορντ επέλεξαν το ίδιο χτένισμα, το οποίο βλέπουμε παντού. Το όνομα αυτού blowout.

Σταματίνα Τσιμτσιλή και Σίντι Κρόφορντ με την mega τάση του blowout

Μαθήματα style μας δίνουν Σταματίνα Τσιμτσιλή και Σίντι Κρόφορντ, αναδεικνύοντας το royal blue και επιλέγοντας το ιδανικό χτένισμα για μία κομψή εμφάνιση. Έγινε γνωστό και περιζήτητο στη δεκαετία του ᾽90 με τα διάσημα top models να το προτιμούν στην καθημερινότητά τους (βλ. Σίντι Κρόφορντ), αλλά όλα δείχνουν ότι έχει επανέλθει δυναμικά και θα παραμείνει.

Σίντι Κρόφορντ κοντινό

Πρόκειται ουσιαστικά για μια διαδικασία με την οποία αποκτάτε ένα αφράτο, γεμάτο όγκο χτένισμα αμέσως μετά το λούσιμο – αντίστοιχο του φορμαρίσματος που γίνεται στα κομμωτήρια μετά το κούρεμα. Τα μαλλιά μπορεί να είναι είτε ίσια είτε σπαστά είτε με χαλαρές μπούκλες, όμως το μυστικό της τεχνικής αυτής έγκειται στο ότι χρησιμοποιείται απλά το πιστολάκι, μια βούρτσα ή ρόλει για να επιτευχθεί η κίνηση και η συγκεκριμένη φόρμα που θέλετε να δώσετε στα μαλλιά σας, κι όχι κάποιο άλλο εργαλείο styling, όπως η πρέσα ή το ψαλίδι. Αυτή την τεχνική επέλεξαν και οι δύο κυρίες με το χτένισμα της παρουσιάστριας να το έχει επιμεληθεί ο hair stylist, Αριστείδης Ζώης.

Σταματίνα Τσιμτσιλή κοντινό

Διαβάστε Επίσης: Σίντι Κρόφορντ: Το έλαιο σώματος παραμένει η πρώτη κίνηση μετά το ντους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ