Κυριακή και η Δευτέρα είναι προ των πυλών. Πλέον, οι καλοκαιρινές διακοπές αποτελούν παρελθόν για όλους και η καθημερινότητα στο γραφείο επέστρεψε. Τι πιο ανανεωτικό, όμως, από τα look της νέας σεζόν. Για αυτό και σας έχουμε το τέλειο χτένισμα για γραφείο.

Διαβάστε Επίσης: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υιοθέτησε τη τελευταία τάση στο μακιγιάζ χειλιών

Ένα κομψό και εύκολο χτένισμα για γραφείο

Οι εμφανίσεις γραφείου, ειδικά όταν υπάρχει dress code, δεν αφήνουν περιθώρια για δημιουργικότητα. Παρόλα αυτά, καλό να είναι σύγχρονα και με κύριο γνώμονα την κομψότητα. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν και τα μαλλιά σας. Αν ψάχνεται για έμπνευση, λοιπόν, η τελευταία πρόταση της Σταματίνας Τσιμτσιλή σε χτένισμα είναι το ιδανικό για το γραφείο.

χτένισμα για το γραφείο

Τα low bun είναι τα χτενίσματα των γαλλίδων και ό,τι πιο κομψό αυτή τη στιγμή. Ελληνιστί ο χαμηλός κότσος κάνει οποιοδήποτε look πιο σοφιστικέ. Ο κλασικός χαμηλός κότσος φαίνεται να έχει κερδίσει τις περισσότερες λόγω της low-maintenance ευκολίας που προσφέρει, και που το κάνει επίσης πολύ χρήσιμο τις bad hair days που διανύουμε κάποιες φορές.

Πώς να το πετύχετε:

-Xωρίστε τα μαλλιά σας σε μια χωρίστρα στη μέση. Φροντίσετε να είναι όσο πιο ίσια γίνεται.

-Ίσιώστε τα με πιστολάκι ή ισιωτική, αφού πρώτα τα περάστε με ένα heat protecting προϊόν.

Στη συνέχεια, ψεκάστε τη βούρτσα σας με ένα σπρέι κρατήματος και χτενίστε τα προσεκτικά προς τα πίσω, πιάνοντάς τα σε χαμηλό ponytail.

-Απλώσετε λίγο λάδι μαλλιών στην αλογοουρά για να ενυδατώσετε την τρίχα αλλά και για να τιθασεύσετε όποια τριχάκια τυχόν πετάνε.

-Στριφογυρίστέ τη γύρω από το λαστιχάκι και στερεώστε τον κότσο σας με hair clips.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ