Βρισκόμαστε στα μέσα της εβδομάδας και ήδη ονειρευόμαστε την επόμενη εξόρμηση Σαββατοκύριακου. Το προηγούμενο η Σταματίνα Τσιμτσιλή απήλαυσε ολιγοήμερες διακοπές χαλάρωσης στην Κύθνο. Φυσικά, και από την παραμονή της στο νησί «βγάλαμε» και ένα μικρό beauty που αφορά το πιο πρακτικό αξεσουάρ παραλίας.

Το αξεσουάρ παραλίας που χρειάζεστε σίγουρα στις Κυκλάδες

Τα μποφόρ στις Κυκλάδες θεωρούνται πάντα πρόβλημα για τα μαλλιά μας. Ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι μακριά σαν της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η λύση; Έρχεται από ένα αξεσουάρ παραλίας που επέλεξε η παρουσιάστρια και σίγουρα θα φανεί πολύ πρακτικό στις διακοπές σας.

σταματίνα τσιμτσιλή αξεσουάρ παραλίας

Ο λόγος για τις στέκες σε ύφος φουλαριού. Θα τις βρείτε σε σατέν ή μεταξωτή υφή ή σε πλεκτή. Μας αρέσουν πολύ επειδή ο κόμπος τους συνάδει με το καλοκαιρινό vibe και ταυτόχρονα φροντίζουν τα μαλλιά να μένουν στη θέση του, χωρίς να φαίνονται επιτηδευμένα.

Συμβουλές για υπέροχα μαλλιά στην παραλία

Μικρά tip που κάνουν τη μεγάλη διαφορά στα μαλλιά σας

Αναμείξτε σε ένα μικρό μπουκαλάκι με αντλία για spray, μισή ποσότητα από το conditioner μαλλιών σας και μισή ποσότητα με νερό και ανακινείστε καλά. Ψεκάστε τα μαλλιά σας κάθε φορά πριν μπείτε στο νερό αλλά και μετά. Τα μαλλιά σας, ειδικά αν είναι μακριά, θα μπλέκονται πολύ λιγότερο ενώ το μετά  χτένισμα θα φαντάζει παιχνιδάκι.

Τα στεγνά μαλλιά έχουν 10 φορές περισσότερη ελαστικότητα από ότι τα βρεγμένα. Χτενίστε τα μαλλιά σας όσο είναι στεγνά πριν βραχούν από το νερό της θάλασσας ή της πισίνας. Χτενίστε τα ξανά, όταν θα έχουν στεγνώσει σχεδόν εντελώς, καθώς έτσι θα αποφύγετε το σπάσιμο της τρίχας ενώ θα ξεμπερδεύονται πολύ πιο εύκολα.

Η τάση του καλοκαιριού, ευνοεί όσες έχουν μακριά μαλλιά, αφού οι παραλίες έχουν γεμίσει με πλεξίδες κάθε είδους. Πλέξτε τα μαλλιά σας όσο είστε στην παραλία και κάντε τις βουτιές σας ανέμελη αφήνοντάς τα να στεγνώσουν φυσικά. Έτσι θα αποκτήσετε το τέλεια beach waves όταν τα λύσετε και θα είστε έτοιμη για τις πιο κολακευτικές φωτογραφίες και video για το Instagram και το Tiktok.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ