Η Κατερίνα Καινούργιου είναι the ultimate inspο στο κομμάτι του μακιγιάζ. Μαζί με τη make-up artist της, Ρόζα Βακονδίου, δεν μας αφήνουν να βαρεθούμε. Κάτι αρκετά δύσκολο σε μία καθημερινή εκπομπή. Συνεχώς, με μικρές ή μεγάλες προσθήκες διαφοροποιούν το μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου. Αυτή τη φορά επικεντρωνόμαστε στα χείλη της παρουσιάστριας. Εντοπίσατε την αλλαγή στο make-up look της;

Διαβάστε Επίσης: Το εντυπωσιακό μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου

Η αλλαγή στο μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου

Έχουμε συνηθίσει την Κατερίνα Καινούργιου με mat χείλη σε αποχρώσεις του nude ή το κόκκινου. Η νέα προσθήκη στο μακιγιάζ έγινε στο κομμάτι των υφών. Αποχωρίστηκε το πολυαγαπημένο της ματ και τόνισε τα χείλη της με μία glossy υφή.

Κατερίνα Κινούργιου μακιγιάζ

α lip gloss των 90s κάνουν δυναμικά την επανεμφάνιση τους και η Κατερίνα Καινούργιου δε γινόταν να μη τα προσθέσει στα make-up look της.

Πώς να φορέσετε σωστά το lip gloss

Αρχικά ξεκινήστε κάνοντας καλή απολέπιση στα χείλη, μετά εφαρμόστε ένα ενυδατικό lip balm. Ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντηλο για να απορροφηθεί η περίσσεια λιπαρότητα. Σημαντικό να έχετε αποκτήσει μία ενυδατωμένη αλλά ματ βάση.

Σχηματίστε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα σταθερό μολύβι.

Στην περίπτωση που το lip gloss σας είναι σε ρευστή μορφή, απλώστε το στα χείλη με κυκλικές κινήσεις και με τη βοήθεια του απλικατέρ.

Αν έχετε lip gloss σε σωληνάριο βάλε μια μικρή ποσότητα στο δάχτυλο σας και μετά απλώστέ το στα χείλη.

Αν θέλετε να βάλετε lip gloss πάνω από το κραγιόν σας περιορίστε την ποσότητα του γκλος για να έχει διάρκεια το χρώμα.

Τέλος ενώστε τα χείλη σας για να κατανεμηθεί στα χείλη καλύτερα και πιο ισάξια το προϊόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ