Το it girl είναι παντοτινό inspo για τις γυναίκες. Πολλές  την παρακολουθούν και αντιγράφουν τις γράφουν τις επιλογές της. Αυτή τη φορά θα μας απασχολήσει η νέα κρέμα προσώπου της Μαρίας Ολυμπίας.

Η νέα κρέμα προσώπου της Μαρίας Ολυμπίας είναι best selling προιόν

Σε πρόσφατο story της royalty influencer εντοπίσαμε το νέο προϊόν skin care που προτιμά. Πρόκειται για μία επιλογή που αγαπούν πολλές celebrity, καθώς δημιουργός της είναι η star make up artist, Charlotte Tilbury. Η νέα κρέμα προσώπου της Μαρίας Ολυμπίας είναι η Magic Cream.

κρέμα προσώπου Μαρίας Ολυμπία

Πρόκειται για μία επαναστατική σύνθεση που έχει αναπτυχθεί βάσει ερευνητικών αποτελεσμάτων και έχει αγαπηθεί από διάσημους και σούπερ μόντελ. Είναι εμπλουτισμένη με έναν μαγικό συνδυασμό ελαίων, τα «μαγικά 8» skin care κορυφαία συστατικά της Charlotte και δείκτη SPF15 που χαρίζουν εντατική ενυδάτωση και μεταμορφώνουν την όψη της κουρασμένης, θαμπής επιδερμίδας, δημιουργώντας έναν λαμπερό, δροσερό και πιο σφριγηλό καμβά! Προσφέρει θρέψει και αποτελεί ταυτόχρονα το ιδανικό primer μακιγιάζ. Μάλιστα, αυτή της Μαρίας Ολυμπίας είχε και costume-made χάραξη.

Πώς να τη χρησιμοποιήσετε;

Βήμα 1: Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε την τεχνική Magic Skin Massage για να εφαρμόσετε τη Magic Cream της Charlotte.

Χρησιμοποιώντας το μεσαίο και τον παράμεσό σας, ξεκινήστε απλώνοντας την ενυδατική κρέμα, απλώνοντάς την προς τα πάνω και προς τα έξω, ξεκινώντας από τη γέφυρα της μύτης σας και στα μάγουλα, δουλεύοντας με ομαλή κίνηση.

Βήμα 2: Χρησιμοποιήστε τα ίδια δάχτυλα για να δουλέψετε το προϊόν από το κέντρο του μετώπου προς τα έξω με κυκλικές κινήσεις για να στοχεύσετε τα αυλάκια του δέρματός σας.

Βήμα 3: Χρησιμοποιώντας τους αντίχειρες και τον δείκτη σας, πιάστε το πηγούνι προς τα έξω κατά μήκος τη γραμμή του σαγονιού για να τονίσετε τα χαρακτηριστικά.

Βήμα 4: Λυγίστε τον δείκτη σας και χρησιμοποιήστε τις αρθρώσεις σας για να κάνετε μασάζ στα ζυγωματικά για να τεντώσετε περαιτέρω τα χαρακτηριστικά. Βήμα 5: Ολοκληρώστε με το ‘Tilbury Tap’ , χτυπώντας το πρόσωπό σας με τα δάχτυλά σας για να τονώσετε τη ροή του αίματος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ