Μπορούν οι φράσεις dark απόχρωση και ανοιξιάτικο μανικιούρ να συνυσπάρξουν αρμονικά σε μία πρόταση ή σε ένα beauty trend; Η απάντηση είναι «ναι» αν προτιμήσετε το μανικιούρ της Μαρίας Ηλιάκη.

Μία dark απόχρωση που δεν είναι τόσο σκούρα για το ανοιξιάτικο μανικιούρ σας

Το σκούρο μπλε συγκαταλέγεται στα all time classic χρώματα του χειμώνα. Είναι ένα χρώμα που μπορεί να ταιριάξει φανταστικά με πολλές άλλες αποχρώσεις, αποπνέει κομψότητα και μία ανεπιτήδευτη πολυτέλεια.  Κάτι που φαίνεται να το γνωρίζει η Μαρία Ηλιάκη και έτσι προτίμησε ένα τέλειο μπλε για τη μετάβαση από τις χειμερινές στις ανοιξιάτικες αποχρώσεις.

Η Μαρία Ηλιακή με μπλε μανικιούρ

Οι αποχρώσεις του μπλε ξεκινάνε από το ανοιχτό, παστέλ γαλάζιο και καταλήγουν στο σκούρο blue black. Η ιδανική επιλογή για την εποχή είναι το blue black ή το shimmery blue, συνδυασμένο με nail art, σκούρο μπλε που μοιάζει σχεδόν με μαύρο αλλά και πολλές ακόμη εναλλακτικές μας δίνουν ιδέες για να υιοθετήσουμε αυτή την sexy απόχρωση. Στη Fall 2023 Haute Couture συλλογή του Daniel Roseberry για τον οίκο Schiaparrelli είδαμε ένα αντίστοιχο μπλε του κοβαλτίου, που υπενθύμισε την αξία αυτών των ζωντανών χρωμάτων στη μόδα και την ομορφιά. Στα ρούχα θα προσφέρει ένα «εκρηκτικό» αποτέλεσμα, όπως αντίστοιχα και στο μανικιούρ, ειδικά σε ένα κατάλευκο look.

Διαβάστε Επίσης: Η κρέμα προσώπου της κοστίζει κάτω από 40 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ