Η ηθοποιός φαίνεται να έχει αφήσει πολύ πίσω της την εποχή των καταχρήσεων. Είναι στα καλύτερα της και αυτό αποτυπώνεται στην εικόνα της. Σίγουρα, την έχει βοηθήσει και η σταθερότητα στην προσωπική της ζωή. Παντρεύτηκε, είναι ερωτευμένη και η Λίντσεϊ Λόχαν τίμησε τον άντρα της με το μανικιούρ της.

Η Λίντσεϊ Λόχαν και το full in love μανικιούρ της

Σε μία red carpet εμφάνιση της για την προώθηση της νέας της ταινίας στο Νέτφλιξ, προτίμησε ένα wedding bell mani αφιερωμένο στο σύζυγο της. Όπως, είδαμε στο TikTok η Λίντσεϊ Λόχαν επέλεξε μία pinkish nude βερνίκι νυχιών και κόσμησε το μανικιούρ της με τα αρχικά της ίδιας και του άντρα της, Μπάντερ Σάμας.

Lindsay Lohan μανικιούρ

Το Σάββατο στις 2 Ιουλίου, η Λίντσεϊ Λόχαν και ο  Μπάντερ Σάμας παντρεύτηκαν σχεδόν ένα χρόνο μετά τον αρραβώνα, σύμφωνα με το Us Weekly. Η 36χρονη ηθοποιός αποκάλυψε την είδηση, αφού αναφέρθηκε στον πρώην αρραβωνιαστικό της, ως τον νυν σύζυγό της, σε ένα αφιέρωμα γενεθλίων.

«Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Όχι επειδή χρειάζομαι έναν άντρα, αλλά επειδή αυτός με βρήκε και ήξερε ότι ήθελα να βρω την ευτυχία. Είμαι ευτυχισμένη που αυτός είναι ο άντρας μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει έτσι κάθε μέρα». Το ζευγάρι ζει μαζί στο Ντουμπάι τα τελευταία χρόνια και η ίδια η Λόχαν δηλώνει απολύτως ανακουφισμένη, που έχει ξεφύγει από τους ρυθμούς της Νέας Υόρκης, χωρίς βέβαια να αποκλείει την επιστροφή της στην πόλη των ΗΠΑ, μελλοντικά.  Πιστεύουμε ότι μία πολύ χαριτωμένη ιδέα για νυφικό μανικιούρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ