Οι εμφανίσεις της κριτή του My Style Rocks έχουν σχεδόν πάντα ένα αντικείμενο συζήτησης, είτε αυτό αφορά τις στιλιστικές της επιλογές, είτε τα beauty look της. Σε ένα από τα πρόσφατα μακιγιάζ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου εντοπίσαμε μία λεπτομέρεια που έκανε τα μάτια να λάμψουν.

Διαβάστε Επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με viva magenta

Το μακιγιάζ Ηλιάνας Παπαγεωργίου συνδυάζει δύο αποχρώσεις που έχετε στο νεσεσέρ σας

Η κριτής του My Style Rocks έχει από τα πιο εκφραστικά και ωραία μάτια. Παρέα με τον make-up artist της, Γιάννη Σίσκο, δημιουργούν ευφάνταστα look. Αυτή τη φορά, εντοπίσαμε έναν αναπάντεχο χρωματικό συνδυασμό στο μακιγιάζ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που σίγουρα θα αντιγράψουμε. Ποιος είναι αυτό; Το καφέ με το μωβ.

μακιγιάζ Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Δύο ψυχρές αποχρώσεις που κάνουν τα καστανά να λάμψουν. Η μωβ σκιά είχε εξέχοντα ρόλο στο μακιγιάζ που πρότειναν για τη σεζόν πολλοί οίκοι, ανάμεσά τους οι Blumarine και Saint Laurent, με τα μοντέλα να περπατούν στο catwalk έχοντας τονίσει το βλέμμα τους με έντονες μωβ σκιές σε όλο το κινητό βλέφαρο μέχρι το κόκκαλο του ματιού. Το μωβ είναι πραγματικά ενδιαφέρον καθώς συγκαταλέγεται μεταξύ των δευτερευόντων χρωμάτων, αφού πρόκειται για ανάμειξη δύο βασικών χρωμάτων, του κόκκινου και του μπλε. Ανάλογα με την απόχρωσή του, μπορεί να είναι ψυχρό ή ζεστό κι έτσι κολακεύει τα περισσότερα χρώματα ματιών, με πρώτα και κύρια τα καστανά.

Editor’s Note: Σε περίπτωση που επιλέξετε μωβ, διατηρήστε το υπόλοιπο make-up look απλό, εφαρμόζοντας ένα ροζ ρουζ στα μήλα και ένα φυσικό pink nude κραγιόν στα χείλη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ