Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε μας απογοητεύει ποτέ σε ό,τι αφορά τα trend. Είναι fashionista και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε beauty επιλογή της. Έτσι ούσα πρωτοπόρος υιοθέτησε μία λεπτομέρεια που θα πιο σύγχρονο οποιοδήποτε make-up. Το μακιγιάζ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για μία ακόμη φορά θα μας εμπνεύσει.

Διαβάστε Επίσης: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε την ίδια σκιά με την Κατερίνα Καινούργιου

Το μακιγιάζ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι αρκετά ευφάνταστο για να υποδεχτούμε τη χρονιά

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να είναι μία γνήσια fashionista, όμως, δίπλα της έχει και τον κατάλληλο partner in crime make-up artist, Γιάννη Σίσκο. Μαζί, δημιουργούν διαφορετικά make-up looks που αγαπάμε να αντιγράφουμε όπως αυτό της. Όπως και αυτό το της φωτογραφίας.

μακιγιάζ ηλιάνας παπαγεωργίου

Ο Γιάννης Σίσκος συνδύασε δύο αποχρώσεις που δεν περιμέναμε. Μπλε και πράσινο. Με αυτή τη χρωματική συγχορδία σε ψυχρούς τόνους τα μάτια της παρουσιάστριας δείχνουν πιο λαμπερά. Οι υφές των σκιών και μολυβιών που χρησιμοποιήθηκαν είναι μεταλλικές κάτι που κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Χρώμα στα μάτια με mermaid tears

Οι έντονες αποχρώσεις στα eye looks είναι εδώ για να μείνουν και οι διάσημοι make-up artist σας προτείνουν τα mermaid tears. Το trend έχει ως εξής μία σκιά σε έντονο χρώμα στην εσωτερική γωνία των ματιών, που φωτίζει το βλέμμα και χαρίζει ένα fun εφέ στο eye look. Διαλέξτε το χρώμα που θα χρησιμοποιήσετε έχοντας υπόψη το χρώμα των ματιών σας, την απόχρωση της επιδερμίδας σας, αλλά και το χρώμα των ρούχων που θα φορέσετε. Στη συνέχεια, εφαρμόζετε με ένα μικρό πινέλο τη σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών σας, σχηματίζοντας ένα V.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ