Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μαζί με τo make-up artist της Γιάννη Σίσκο, δημιουργούν make-up looks που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και προσαρμόζονται στην προσωπικότητα της παρουσίαστριας. Σε καθημερινή βάση, στην εκπομπή “Style me up” παρουσιάζουν διαφορετικές προτάσεις που μας δίνουν έμπνευση. Αυτή τη φορά κάνουμε focus στη λεπτομέρεια στο μακιγιάζ που έδειξε τα μάτια μεγαλύτερα.

Διαβάστε Επίσης: Η φθινοπωρινή απόχρωση στα νύχια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Η κίνηση στο μακιγιάζ που κάνει τα μάτια να δείχνουν μεγαλύτερα

Στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου πηγαίνει πολύ το eyeliner και δεν είναι λίγες οι φορές που το υιοθετεί. Αυτή τη φορά το αναβάθμισε με ένα super fashionable twist. Ποιο είναι αυτό; Ο Γιάννης Σίσκος διέγραψε το κάτω βλέφαρο με ένα γαλάζιο μολύβι ματιών.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μεγαλύτερα μάτια

Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις στο κάτω βλέφαρο δημιουργούν το εφέ μίας επέκτασης του λευκού του ματιού. Το αποτέλεσμα τα μάτια δείχνουν εμφανώς πιο μεγαλύτερα. Εναλλακτικά, μπορείτε να εφαρμόζεται λευκό, μπεζ ή ροζ.

Top συμβουλή για πιο ξεκούραστο βλέμμα

Για να ξυπνήσετε τα κουρασμένα μάτια, καταφύγετε στη λύση των δύο μολυβιών.Διαγράψτε τη γραμμή των βλεφαρίδων στο επάνω βλέφαρο με δύο διαφορετικού χρώματος μολύβια. Αυτό θα τραβήξει την προσοχή από τυχόν πρήξιμο. Για παράδειγμα, περάστε πρώτα μια γραμμή με σκούρο καφέ μολύβι και μετά συνέχισε με ανοιχτό μπλε ή μοβ. Τα μολύβια gel είναι ιδανικά γι’ αυτό το παιχνίδι επειδή γλιστράνε απαλά και τα χρώματα δένουν όμορφα μεταξύ τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ