Η Κατερίνα Καινούργιου γνωρίζει πολύ καλά πως να εντυπωσιάζει με τα beauty look της. Μαζί με τη στενή συνεργάτιδα της και make-up artist,  Ρόζα Βακονδίου, δημιουργούν προσδίδουν extra glam-ness στον όρο μακιγιάζ. Αυτή τη φορά ζηλέψαμε το μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου που υιοθέτησε το βράδυ του Σαββάτου στο επιτυχημένο σόου J2US.

Διαβάστε Επίσης: Το εντυπωσιακό μανικιούρ της Κατερίνας Καινούργιου

Η λεπτομέρεια στο μακιγιάζ της Κατερίνας Καινούργιου που σίγουρα δε προσέξατε

Η make-up artist, Ρόζα Βακονδίου, τόνισε τα γαλάζια μάτια της παρουσιάστριας δημιουργώντας ένα άκρως εντυπωσιακό smokey look. Με κύρια χρώματα το σκούρο καφέ και μαύρο συνέθεσε ένα ultra sexy look. Παρόλα αυτά, τη διαφορά έκανε η προσθήκη χρώματος στο κάτω βλέφαρο. Η ανάμειξη των δύο παραπάνω αποχρώσεων και μίας ελαφριάς υποψίας μωβ έκαναν τα μάτια της Κατερίνας Καινούργιου να λάμψουν. Γενικότερη συμβουλή μας, για επιτυχημένα make-up looks είναι να χρησιμοποιείτε διαφορετικές υφές και αποχρώσεις, έτσι ώστε να δώσετε βάθος και ενδιαφέρον στα eye looks.

Η μοβ σκιά που αγαπάμε να χρησιμοποιούμε στα smokey look μας

Όπως και η Κατερίνα Καινούργιου, έτσι και εμείς αγαπάμε τις μίξεις χρωμάτων. Πολύ-συχνά ολοκληρώνουμε το eye look μας με λίγη μωβ σκιά για να δείξει πιο λαμπερό το χρώμα των ματιών μας. Μία μωβ σκιά που αγαπάμε είναι η Η Professional Eye Color no. 284 από Radiant Professional.

Κατερίνα Καινούργιου μακιγιάζ

Eίναι μια επαγγελματική σκιά ματιών, με μοναδική τεχνολογία micronized  για ομοιόμορφη εφαρμογή και σταθερότητα! Tη συγκεκριμένη σκιά θα τη βρείτε σε 4 διαφορετικές για ατέλειωτους πειραματισμούς. Εμείς λατρεύουμε τις περλέ σκιές σε ανοιχτές ή σκούρες αποχρώσεις για περισσότερη λάμψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ