Το έχετε καταλάβει ότι η πλατφόρμα του TikTok είναι η νέα μας beauty εμμονή και όπως φαίνεται και πολλών άλλων. Έτσι, σε ένα από τα αγαπημένα μας account το Diana Pop Culture Connoisseur εντοπίσαμε την αγαπημένη κρέμα προσώπου της Τζίτζι Χαντίντ.

Η κρέμα προσώπου της Τζίτζι Χαντίντ προστατεύει τον επιδερμικό φραγμό

Μας αρέσει όταν οι αγαπημένες celebrity κάνουν οικονομικά προσιτές επιλογές για όλους εμάς. Ενθουσιαστήκαμε, λοιπόν, όταν ανακαλύψαμε στο TikTok ότι η αγαπημένη κρέμα προσώπου της Τζίτζι Χαντίντ μπορεί να γίνει δική μας με λιγότερα από 50 ευρώ, για την ακρίβεια με € 43,95.

κρέμα προσώπου  Τζίτζι Χάντιντ

Πρόκειται για τη Dr.Jart+ NEW Ceramidin Cream. Μια ελαφριά κρέμα ενυδάτωσης. Μία λεπτόρρευστη υφή που αξιοποιεί πλήρως τις ιδιότητες που περιέχονται στις μικροκάψουλες με κεραμίδια προσφέροντας αποτελεσματική ενυδάτωση. Χάρη στη δράση σταδιακής ενυδάτωσης, αναζωογονεί τις ξηρές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες στη διάρκεια της ημέρας. Αυτή η κρέμα ενισχύει τη φυσική σφριγηλότητα της επιδερμίδας, χαρίζοντας πιο απαλή και λεία όψη. Πώς χρησιμοποιείται; Για καλύτερα αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε την Crème Ceramidin μετά το Liquide Ceramidin πρωί και βράδυ. Τα κηραμίδια – ceramides είναι μόρια λιπιδίων τα οποία βρίσκονται φυσικά στην κεράτινη στιβάδα. Το όνομά τους προέρχεται από τη λατινική λέξη cera= κερί και την κατάληξη (-αμίδια) της χημικής ομάδας των αμιδίων. Αποτελούνται από σφιγγοσίνη και λιπαρά οξέα και συνθέτουν σε ποσοστό 50% – μαζί με 25% χοληστερόλη και 15% λιπαρά οξέα- τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας. Στο ανθρώπινο δέρμα υπάρχουν 9 διαφορετικά είδη κηραμιδίων. Στα καλλυντικά προϊόντα, τα κηραμίδια που περιέχονται είναι είτε φυτικής είτε συνθετικής προέλευσης και τα εντοπίζουμε με τις ονομασίες ceramide AP, ceramide EOP, ceramide NS, ceramide NP και ceramide NG.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ