Το μανικιούρ είναι ένα στοιχείο στο styling που μπορεί να απογειώσει ή να «θάψει» ένα look. Η Κατερίνα Στικούδη σάς προτείνει το ιδανικό και κομψό σχήμα, αν έχετε αδυναμία τα μακριά νύχια.

Το ιδανικό σχήμα για τα μακριά νύχια βασίζεται στις καμπύλες

Ας είμαστε ειλικρινείς, το μήκος στα νύχια είναι μία όχι τόσο ασφαλής επιλογή. Μπορεί να δείχνει σέξι και κομψό ή να «πάρει» τον ακριβώς αντίθετο δρόμο. Πολύ σημαντικό για να είστε στην πρώτη κατηγορία είναι το σχήμα στα μακριά νύχια. Οι καμπύλες, πάντα, κάνουν να δείχνει το αποτέλεσμα λιγότερο «σκληρό». Οπότε το μανικιούρ της Κατερίνας Στικούδη είναι η ιδανική πρόταση. Στην φωτογραφία που μοιράστηκε η make up artist της, Καίτη Κουτσογιαννακοπούλου, βλέπουμε ότι η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια επέλεξε το οβάλ σχήμα.

σχήμα μακριά νύχια

Πρόκειται για ένα από τα πιο κλασικά σχήματα που ταιριάζει τόσο σε πλατιές όσο και σε στενές βάσεις. Έχουν στρογγυλεμένες άκρες, ενώ λόγω του στρογγυλού τους σχήματος είναι πιο ανθεκτικό στα σπασίματα. Ταυτόχρονα, δείχνει και πολύ κομψό.  Η βασική του διαφορά από τα στρογγυλά νύχια είναι το πλάγιο λιμάρισμα και η πιο έντονη και στενή στρογγυλή μύτη, καθώς επίσης και το μήκος τους που είναι μεγαλύτερο. Είναι τέλεια επιλογή για εσάς αν αγαπάτε τα μακριά νύχια, αλλά και chic νύχια. Να θυμάστε ότι, το οβάλ κάνει τα δάχτυλα να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ