Μία αλλαγή εντοπίσαμε στο μανικιούρ της παρουσιάστριας και δε γινόταν να μη σας τη μεταφέρουμε. Η major επάνοδος των 90s, φυσικά, και επηρεάζει και τα νύχια μας. Η Κατερίνα Καινούργιου ανήκει στις trendsetters και έτσι δοκίμασε τη mega τάση του squoval mani. Τα αμυγδαλωτά μεσαίου και πιο μακρύ μεγέθους νύχια μάς απασχόλησαν αρκετά. Όμως, ήρθε η στιγμή για την μεγάλη αλλαγή, ένα τετράγωνο σχήμα που ολοκληρώνεται με στρογγυλές άκρες είναι αυτό το hybrid-nail που πλέον έχει την ονομασία squoval. Αυτό είναι ένα καθολικά κολακευτικό σχήμα νυχιών που φαίνεται καλό τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά δάχτυλα.

Η Κατερίνα Καινούργιου για τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις επιλέγει squoval mani

Οι extra εμφανίσεις των Χριστουγέννων πρέπει να εξισορροπηθούν με κάποιο πιο «ήσυχα» στοιχεία στην εμφάνιση μας. Ένα από αυτά; Το μανικιούρ! Πρωτοπόρος στην υιοθέτηση των trend η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε το squoval mani για τις γιορτές.

Η Κατερίνα Καινούργιου με squoval nails

Το συγκεκριμένο σχήμα νυχιών είναι κάτι ενδιάμεσο στα οβάλ και το τετράγωνο με τις γωνίες του να είναι πιο καμπυλωτές και λιγότερο αιχμηρές. Το squoval είναι ιδανικό για εσένα αν σας αρέσει μεν το τετράγωνο σχήμα, έχετε όμως κακή εμπειρία με τα συνεχή και αναπόφευκτα σπασίματα. Ταιριάζει σε όλα τα δάχτυλα, αλλά ιδιαίτερα σε νύχια με πλατιά βάση, ασχέτως με το μήκος που θα επιλέξετε. Είναι μία πολύ κομψή προσέγγιση και δείχνει υπέροχη με τους σκούρους τόνους που είναι τώρα τόσο στη μόδα. Αυτός ο συνδυασμός 2 σχημάτων είναι που κάνει το συγκεκριμένο σχήμα τόσο κολακευτικό σε όλα τα χέρια και νύχια.

Διαβάστε Επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου με filigree μανικιούρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ